Νοσοκομείο Πύργου Ηλείας : Εδεσαν με λαστιχένιο γάντι το χέρι 90χρονης και ξέχασαν να το βγάλουν… Τελευταία στιγμή απεφεύχθη η νέκρωση και ο ακρωτηριασμός ! ( έγγραφο – φωτό )

11 Ιουνίου 2019 | By

Του Μάκη Νοδάρου

Οργή και προβληματισμό προκαλεί η πρωτοφανής και απαράδεκτη συμπεριφορά των νοσηλευτών του Γενικού Νοσοκομείου Πύργου Ηλείας , απέναντι σε μία 90χρονη γυναίκα  που υπέστη βαρύ εγκεφαλικό και μεταφέρθηκε για νοσηλεία από τους συγγενείς της στο συγκεκριμένο νοσοκομείο στις αρχές Μαϊου 2019.

Όπως καταγγέλλει η κόρη της ( τα πλήρη στοιχεία της καταγγέλλουσας και της παθούσας είναι στην διάθεση παντός αρμοδίου ) στις 8 Μαίου το νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου άλλαξε φλέβα για την παροχή ορού κλπ στο χέρι της ηλικιωμένης χρησιμοποιώντας ένα γάντι μιας χρήσης το οποίο έσφιξε στο πάνω μέρος του χεριού αλλά στην συνέχεια ξέχασε να το απομακρύνει με συνέπεια το χέρι της ηλικιωμένης,  που εκτός των άλλων πάσχει και από σάκχαρο , να μαυρίσει και κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή να αποφευχθεί η ολική του νέκρωση. Το δεμένο λαστιχένιο γάντι πάνω στο χέρι της ηλικιωμένης έγινε αντιληπτό από την κόρη της στις 10 Μαίου , δηλαδή δυο ημέρες μετά…

« Ζήτησα αμέσως εξηγήσεις από τους αρμόδιους του νοσοκομείου οι οποίοι επιχείρησαν να υποβαθμίσουν το περιστατικό και να μας βγάλουν όλους τρελούς . Οι αστείες δικαιολογίες τους δεν μας έπεισαν γι αυτό και ζητήσαμε πλήρη ενημέρωση από την διοίκησης του νοσοκομείου με σκοπό να προσφύγουμε  στην δικαιοσύνη . Είναι αδιανόητο νοσηλευτές να συμπεριφέρονται με αυτόν τον απαράδεκτο , ανεύθυνο και προκλητικό τρόπο απέναντι σε ηλικιωμένους .» – ανάφερε στο www.apokalypseis.com η κόρη της παθούσας και τόνισε ότι θα φτάσει την υπόθεση μέχρι το τέλος.

Η ηλικιωμένη μετά από αυτό μεταφέρθηκε από τους συγγενείς της για νοσηλεία σε ιδιωτικό κέντρο αποκατάστασης των Αθηνών.

Ο  διοικητής του νοσοκομείου Πύργου Κώστας Διαμαντόπουλος , επιβεβαίωσε στο www.apokalypseis.com την συγκεκριμένη καταγγελία  και τόνισε ότι λόγω της σοβαρότητας που έχει αυτή έχει διατάξει έρευνα προκειμένου να εξακριβωθεί τι ακριβώς έχει συμβεί και αν υπάρχουν ευθύνες σε κάποιους να αποδοθούν . –

   

Tags:

Category: Αποκαλύψεις, Αυτοδιοίκηση, Δικαιοσύνη, Δικαιώματα, Ελευθεροτυπία, Ράδιο "αποκαλύψεις", Τύπος, Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed