ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΓΙΟΣ ΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

31 Ιουλίου 2012 | By
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΗΘΟΥΣ  
Μιά μικρή αλλά πολύ σημαντική ιστορία «κρύβεται» πίσω από την χθεσινή τιμητική διάκριση ενός Ηλείου αστυνομικού  
Πριν από μερικά χρόνια ένας εξαίρετος Ηλείος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ , ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ,  με μοναδικά όπλα την εντιμότητά του και το ήθος του βάδισε σε δρόμους σκοτεινούς και επικίνδυνους – σχεδόν μόνος – προσπαθώντας να σώσει την χαμένη τότε κυρίως σε τοπικό επίπεδο, υπόληψη της Αστυνομίας εξ αιτίας της δράσης των σκοτεινών κυκλωμάτων διαφθοράς.
Με μοναδικό σθένος , ηρεμία αλλά και ανθρωπιά αντέκρουσε τότε την λυσσαλέα επίθεση που δέχθηκε, από το σκοτεινό κομμάτι της ΕΛ.ΑΣ , από τα κυκλώματα διαφθοράς πολιτών , από κάποια γνωστά σήμερα πρόσωπα της πολιτικής που υποκριτικά το παίζουν ηθικοί… αλλά και από μερίδα τοπικών «δημοσιογραφίσκων» που είχαν ταχθεί ευθέως με τα κυκλώματα της νύχτας… ·  
Ευτύχησε να προλάβει να δει την δικαίωσή των προσπαθειών του έστω εν μέρει και όχι ολοκληρωτικά. Με τις δικές του έρευνες και ενέργειες , και πολύ πριν υπάρξει η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων , το τοπίο με τους επίορκους αστυνομικούς της Ηλείας ξεκαθάρισε αρκετά και άνεμος αισιοδοξίας άρχισε να πνέει στους κόλπους της τοπικής ΕΛ.ΑΣ.
Στις 13 Ιουλίου 2007 ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ έφυγε απο τη ζωή αφήνοντας πίσω του ένα τεράστιο κενό – 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:


ΧΘΕΣ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ, ΝΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ,   με απόφαση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ προήχθη στον βαθμό του Υπαστυνόμου «επ’ ανδραγαθία».

Ο Νίκος Γεωργίου τιμήθηκε με αυτό τον τρόπο για την μαχητικότητά του, όταν τραυματίστηκε κατά την επιχείρηση σύλληψης Ρουμάνου κακοποιού στην Πάτρα, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου που τότε υπηρετούσε. Την ώρα της καταδίωξης του κακοποιού από τον Γεωργίου, ο δράστης τον πυροβόλησε τραυματίζοντάς τον.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΕΔΩ http://www.ilialive.gr
 
 

Category: Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Ο/Η Anonymous λέει:

    ΑΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΗΣΥΧΟ ΡΕ ΝΟΔΑΡΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΩΝ 1000 ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ. Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΑΔΙΚΟΣ ΦΑΝΤΑΣΙΟΠΛΗΚΤΟΣ . ΗΜΙΜΑΘΗΣ . ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ. ΚΑΚΟΣ . ΔΟΛΟΠΛΟΚΟΣ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΑ ΑΡΡΩΣΤΟΣ.ΕΙΧΕ ΚΑΡΚΙΝΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΝΑ ΠΟΝΕΣΕ ΚΑΙ ΑΘΩΟΥΣ. ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ ΠΟΣΟΥΣ ΑΘΩΟΥΣ ΔΙΕΣΥΡΑΤΕ ΜΑΖΙ, ΙΔΙΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΣΑΝ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΑΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΤΟΥ, ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΕ. ΑΝ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΑΒ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΥΧΤΕΣ ΔΥΟ ΨΥΧΟΠΑΘΩΝ, ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΑΝ ΤΟΛΜΑΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ. ΦΡΙΧΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΑΠΟ ΣΥΨΑΙΜΙΑ ΚΑΙ ΑΦΟΡΗΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΕΙΧΕ, ΚΑΜΙΑ ΜΟΡΦΙΝΗ ΔΕΝ ΑΠΑΛΥΝΕ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΕΠΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ. ΣΚΥΛΙΣΙΟ ΘΑΝΑΤΟ ΕΙΧΕ, Η ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ. ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΙΔΙΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙΣ.

  2. Ο/Η Anonymous λέει:

    ηθικό δίδαγμα:η αλήθεια πάντα θα λάμψει ενάντια στις σκοτεινές δυνάμεις του κακού!

  3. Ο/Η ΜΑΚΗΣ ΝΟΔΑΡΟΣ λέει:

    ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ…(1)

    ΑΝ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ…

    ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΠΟΥ ΠΩΛΟΥΣΑΝ ΤΟ ΧΑΣΙΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ?

    ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΚΑΙ ΔΟΛΟΠΛΟΚΟΙ…?

    ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ?

    ΚΑΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΥΡΩΣΕ ΤΙΣ ΠΟΙΝΕΣ?

    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΜΕ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ , ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΑ…ΟΥΤΕ ΟΙ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΙ …ΟΥΤΕ ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ…

    ΟΠΟΤΕ ΑΔΙΚΑ ΖΟΡΙΖΕΣΑΙ…ΚΑΙ ΑΔΙΚΑ ΒΡΙΖΕΙΣ…ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΥΣ…

    ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΞΕΒΡΟΜΙΣΑΝ ΤΗΝ ΗΛΕΙΑ ΑΠΟ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΣΑΝ ΧΑΣΙΣ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ…

    ***ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΩ ΤΟ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ ΣΟΥ ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΒΡΟΜΙΚΟΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ…
    …ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ 😉 ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ 😉 😉 😉

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed