ΞΕΧΕΙΛΙΣΕ Ο ΒΟΘΡΟΣ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ,,,

18 Οκτωβρίου 2011 | By

ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ

Όταν κατά καιρούς βγαίνουμε δημόσια και λέμε ευθέως ότι η Ηλεία θυμίζει έναν γεμάτο …βόθρο που η μπόχα του απλώνεται παντού , κάποιοι μας χαρακτηρίζουν «υπερβολικούς» και «εμπαθείς».

Και όμως τα όσα γράφουμε και τα όσα λέμε είναι πάντοτε τεκμηριωμένα με έγγραφα και αποδεικτικά στοιχεία που δεν επιδέχονται καμιά απολύτως αμφισβήτηση από κανέναν.

Είναι το αποτέλεσμα μιας επίμονης και …πολύ επικίνδυνης δημοσιογραφικής δουλειάς με έξοδα που πολλές φορές πληρώνουμε από την τσέπη μας και με μοναδικό σκοπό , να τιμήσουμε την δουλειά μας και να κάνουμε αυτό που αγαπάμε .

Και γιατί θα πρέπει κάποια στιγμή να μάθουν οι πολίτες αυτού του νομού για τον γεμάτο με «σκατά» βόθρο μέσα στον οποίον ζούμε επί σειρά ετών, υπομένοντας ή αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις της μπόχας και της σαπίλας που αναδύεται δίπλα μας…

Πολυτελή αυτοκίνητα, πανάκριβα κοστούμια, μεζονέτες, πλούσια γεύματα και δεξιώσεις, πρόσωπα υπεράνω υποψίας που σχεδόν καθημερινά τα βλέπουμε να φιγουράρουν στις εφημερίδες , κυρίες με φρου – φρου και αρώματα, περιουσίες που αποκτήθηκαν με χρήματα μαύρα και παράνομα, ολόκληρες πολυκατοικίες με ιδιοκτήτες πρόσωπα που μέχρι χθες ζητούσαν δανεικά… Κομμάτια βρόμικα που κολυμπούν μέσα στον βόθρο της Ηλείας μας …του δήθεν πολιτισμού , της δήθεν διαφάνειας στο όνομα της …δήθεν δημοκρατίας !

Ολοι λίγο πολύ γνωρίζετε πρόσωπα και πράγματα…σε αυτόν τον νομό.
Κάτι θα έχετε ακούσει…Κάτι θα σας έχουν πει. Κάτι θα έχετε μυριστεί…Κάτι θα έχετε δει …Κάτι θα έχετε βιώσει … από τον βόθρο με τα κοστούμια και τις λιμουζίνες που μας περιβάλλει …
Του βόθρου που ξεχείλισε… από τις ακαθαρσίες…την διαπλοκή και την διαφθορά…

«Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά» – έλεγαν οι παλιοί .

Σύντομα η δημοσιογραφική έρευνα θα αποδείξει με στοιχεία για μια ακόμη φορά ότι τελικά οι παλιοί είχαν δίκιο…

Category: Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Ο/Η Anonymous λέει:

    Οποιος βρει και μας πει για ποιούς χτυπα η καμπάνα θα κερδισει γλυφιντζουρι. Είναι Προσφορά Εμπορικού Συλλόγου της Νότιας Ηλείας.
    Όποιος τους βρει όλους κερδιζει ξανθια ΡΩΣΣΙΔΑ. Είναι προσφορά Δήμου της Νότιας Ηλείας με την ευγενικη χορηγία της πρώην Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ηλείας.
    Δεκτές και προσφορές Βουλευτών. Δεν θα πούμε όχι.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed