HOT DOC : ΣΤΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ – ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟ ΤΟΥ ΣΔΟΕ Δ.ΕΛΛΑΔΑΣ

18 Φεβρουαρίου 2016 | By

SDOE

ΕΡΕΥΝΑ : Μάκης Νοδάρος  

Για την συγκάλυψη δυο πολύ σοβαρών υποθέσεων διαφθοράς που είχε αποκαλύψει το περιοδικό Hot Doc και αφορούν στην έκδοση και λήψη εικονικών τιμολογίων,  ύψους εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ ,  στις οποίες εμπλέκονται ιδιώτες , υπάλληλοι  και επώνυμοι αιρετοί αυτοδιοικητικοί παραγόντες, κατηγορείται ο μέχρι πρότινος προϊστάμενος του ΣΔΟΕ Δυτικής Ελλάδας – Πελοποννήσου και Νοτ. Ιονίων Νήσων.

Η καταγγελία κάνει λόγο για εσκεμμένη καθυστέρηση εκ μέρους του , στην έκδοση των ειδικών πορισμάτων ελέγχου και για την προκλητική παράβαση των σχετικών δικαστικών εντολών με σκοπό το «κουκούλωμα» των άνω υποθέσεων. Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες αλλά τα γεγονότα και επίσημα ο δήμος Πύργου τον διαψεύδουν…

Μια τρισέλιδη «αναφορά – καταγγελία»  που έφτασε στο περιοδικό Hot Doc με περιπετειώδη τρόπο πριν από μερικές ημέρες ,  περιγράφει με λεπτομέρειες την προσπάθεια του μέχρι πρότινος προϊσταμένου  Λίβανου Ηλία  στο ΣΔΟΕ Δυτικής Ελλάδας  Πελοποννήσου και Νήσων Νοτίου Ιονίου , να «κουκουλωθούν»  – όπως αναφέρεται – δύο πολύ σοβαρές υποθέσεις έκδοσης και λήψης εικονικών τιμολογίων που αφορούν την προηγούμενη δημοτική αρχή του δήμου Πύργου Ηλείας.

Το περιεχόμενο της καταγγελίας ως προς την έκβαση των δύο υποθέσεων,  επιβεβαιώνει επίσημα  η νέα δημοτική Αρχή του Πύργου Ηλείας .

Περισσότερα στο περιοδικό ανεξάρτητης δημοσιογραφικής έρευνας HOT DOC 

hd-95_cover

Tags:

Category: Αποκαλύψεις, Αυτοδιοίκηση, Δικαιοσύνη, Δικαιώματα, Ελευθεροτυπία, Κομπίνες, Πολιτική, Τύπος, Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed