Στη Βουλή οι αποκαλύψεις του Hot Doc για τις καταγγελίες περί κακοδιαχείρισης στον δήμο Κεφαλονιάς

27 Ιουλίου 2016 | By

ΔημαρχείοΤΟΥ ΜΑΚΗ ΝΟΔΑΡΟΥ

Την Βουλή θα απασχολήσουν σύντομα με την μορφή επίκαιρης ερώτησης που θα καταθέσουν οι ΑΝ.ΕΛ, τα σοβαρά στοιχεία κακοδιαχείρισης στο δήμο Κεφαλονιάς που έφερε στην δημοσιότητα μέσω αναλυτικού ρεπορτάζ το περιοδικό Hot Doc (Τεύχος 105).  Αυτό ανέφερε σήμερα στο www.apokalypseis.com ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Θανάσης Παπαχριστόπουλος .

Πολλές οι καταγγελίες – Ερωτηματικά και για την βοήθεια προς τους σεισμόπληκτους 

« Δεν είναι μόνο η καταγγελία 62 σελίδων που έχει φτάσει στο γραφείο του Πρωθυπουργού την οποία αποκάλυψε το Hot Doc. Υπάρχουν πλήθος άλλες εξ ίσου σοβαρές καταγγελίες για τον δήμο της Κεφαλονιάς που έχουν σταλεί σε διάφορες υπηρεσίες και προκαλούν μεγάλα ερωτηματικά . Τα όσα αποκάλυψε το περιοδικό είναι πολύ σοβαρά. Εμείς δεν λέμε ότι κάποιος είναι ένοχος και φυσικά υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας για όλους. Περιμένουμε όμως από τον Επιθεωρητή Ελεγκτή Δημόσιας Διοίκησης να πράξει το αυτονόητο . Δηλαδή να ερευνήσει σε βάθος όλα αυτά που καταγγέλλονται ότι συμβαίνουν στην Κεφαλονιά . Υπάρχουν ερωτηματικά για τις απευθείας αναθέσεις για τα ανταλλακτικά σε οχήματα , για τις αναθέσεις σε εν ενεργεία αυτοδιοικητικούς παράγοντες ακόμη και για την διαχείριση της οικονομικής βοήθειας προς του σεισμόπληκτους. Ως ΑΝ.ΕΛ θα «ανοίξουμε» το θέμα και θα ζητήσουμε αναλυτικά εξηγήσεις για τα πεπραγμένα της δημοτικής Αρχής Κεφαλονιάς.» – ανέφερε ο κ. Παπαχριστόπουλος .

Ερωτηθείς για την συμπεριφορά των τοπικών δικαστικών αρχών της Κεφαλονιάς οι οποίες αντί να ελέγχουν το περιεχόμενο του αποκαλυπτικού ρεπορτάζ του Hot Doc, κρατούν ουδέτερη στάση και καλούν με προσκλήσεις «τρομοκρατίας» διαχειριστές ιστοσελίδων που τόλμησαν να αναδημοσιεύσουν το ρεπορτάζ του περιοδικού , ο κ. Παπαχριστόπουλος τόνισε μεταξύ άλλων ότι ακόμη και οι δικαστές κρίνονται από την γενικότερη συμπεριφορά τους και κανείς δεν είναι στο απυρόβλητο .

Σημειώνεται ότι και ο συντονιστής της ΝΕ των ΑΝΕΛ στην Κεφαλονιά Γεράσιμος Πετράτος με αφορμή τις αποκαλύψεις του περιοδικού έχει ζητήσει σε δημόσια τοποθέτησή του εξονυχιστικό έλεγχο των πεπραγμένων της δημοτικής αρχής Κεφαλονιάς .-

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ : http://www.koutipandoras.gr/article/apanthste-kparish-kai-afhste-ta-gallika

http://www.koutipandoras.gr/article/trampoykikh-energeia-gia-na-fimwsoyn-tis-apokalypseis-toy-hot-doc

Tags:

Category: Αποκαλύψεις, Αυτοδιοίκηση, Δικαιοσύνη, Δικαιώματα, Ελευθεροτυπία, Κομπίνες, Πολιτική, Ράδιο "αποκαλύψεις", Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed