ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΑ ΚΕΚ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ

27 Ιουνίου 2013 | By

ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΟ ΘΕΜΑ !

Σοβαρές αποκαλύψεις για την ασυδοσία που επικρατεί επί σειρά ετών σε ορισμένα ιδιωτικά Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης φέρνει στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα «Η ΕΛΑΔΑ ΑΥΡΙΟ» . 

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Πεχλιβανίδης σε ρεπορτάζ που δημοσιεύει η εφημερίδα αναφέρει για κομπίνα ύψους 39 εκ. ευρώ σε βάρος των ανέργων από τα ιδιωτικά ΚΕΚ της αμαρτίας και επισημαίνει ότι εννέα από αυτά αναμένεται να διερευνηθούν από την Οικονομικό Εισαγγελέα μεταξύ των οποίων και το ΚΕΚ CONSUL του αντιπροέδρου του Επιμελητηρίου Ηλείας Κωνσταντίνου Λεβέντη. Η δημοσιογραφική ομάδα του Ιόνιον FM απευθύνθηκε στον κ. Λεβέντη για εξηγήσεις αλλά δεν κατέστη δυνατόν να επικοινωνήσει μαζί του .

« Σημείο αφετηρίας των δικαστικών ερευνών φέρεται να είναι η διερεύνηση των λόγων που επέβαλαν την άτυπη συμμαχία 9 γνωστών ιδιωτικών ΚΕΚ με δίκτυο παραρτημάτων σε όλη τη χώρα και οι ημερίδες κατά της ανεργίας που συνδιοργάνωσαν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Δυστυχώς σε αυτή την ιστορία εμπλέκεται υπάλληλος της Γενικής Γραμματείας Κοινοτικών Πόρων η οποία απομακρύνθηκε μετά τις αποκαλύψεις με εντολή Σαμαρά. Επίσης εμπλέκονται υπάλληλοι των περιφερειακών διευθύνσεων και στελέχη των υπουργείων Εργασίας και ανάπτυξης.» – ανέφερε στο IONION FM ο δημοσιογράφος Γιώργος Πεχλιβανίδης και κατήγγειλε ότι όταν η εφημερίδα του έκανε πριν από μερικές εβδομάδες την αποκάλυψη για την κομπίνα με τα ΚΕΚ κάποιοι στην Πύργο Ηλείας εξαφάνισαν τα φύλλα για να μη μάθουν οι πολίτες την κομπίνα …

Στο Ιόνιον fm ακροάτρια από την Ζαχάρω κατήγγειλε ότι η κόρη της πτυχιούχος πανεπιστημίου ενημερώθηκε ότι είχε περάσει για απασχόληση μέσω ΚΕΚ από το KONSUL και το ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΚ αλλά μετά ενημερώθηκε ότι δεν υπήρχε θέση στην Ηλεία και στη Δυτική Ελλάδα αλλά έπρεπε να πάει για εργασία σε επιχείρηση της Πελοποννήσου.

« Το λάθος δεν ήταν του δικού μας ΚΕΚ» ανέφερε με τηλεφωνική του παρέμβαση στο Ιόνιον fm ο υπεύθυνος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΎ ΚΕΚ Πάνος Παναγιωτόπουλος και πρόσθεσε ότι το δικό του ΚΕΚ ακολουθεί τα πλαίσια της νομιμότητας.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ : http://ionionfm.gr/player.php?clipid=46979&Narea=IONION%20FM&Mid=17&sub1=1&Sid=&sub2=

Tags:

Category: Αποκαλύψεις, Δικαιοσύνη, Κομπίνες, Πολιτική, Ράδιο "αποκαλύψεις", Τύπος, Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed