ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΗΛΕΙΑΣ

23 Ιανουαρίου 2015 | By

siriza1_53862712ae80728a15230ce77b751042«Η ελπίδα και η ευκαιρία να αλλάξει επιτέλους κάτι σε αυτόν τον δύστυχο νομό είναι πλέον στα χέρια σου…»

ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΝΟΔΑΡΟΥ 

Αγαπητέ σύντροφε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην Ηλεία.

Εσένα που επέλεξαν οι χιλιάδες κατατρεγμένοι πολίτες να σε στείλουν στην Βουλή ως εκπρόσωπό τους, καλείσαι να φέρεις ξανά το χαμόγελο και την ελπίδα σε όλους εκείνους που επί σειρά ετών βίωσαν την οικονομική εξαθλίωση , την ανεργία , την φτώχια, την αδικία και τον κοινωνικό αποκλεισμό, από τους υπηρέτες των μεγάλων οικονομικών συμφερόντων και της μνημονιακής κυβέρνησης.

Καλείσαι επίσης να χτυπήσεις αποφασιστικά και να σκοτώσεις άμεσα ,το παντοδύναμο τέρας της διαφθοράς και την διαπλοκής που φωλιάζει σε αυτόν τον νομό κι έχει διαβρώσει τα πάντα.  

Γνωρίζεις πολύ καλά ότι μια κλειστή ομάδα τοπικών «επιχειρηματιών – μιντιαρχών- τοπικών παραγόντων»  που άλλοτε βαπτίζονταν Νεοδημοκράτες και άλλοτε ΠΑΣΟΚοι , ανάλογα με το πως τους βόλευε η κατάσταση ,   τις τελευταίες δεκαετίες πλούτισαν σκανδαλωδώς σε βάρος των πολιτών της Ηλείας και της Εθνικής Οικονομίας βάζοντας στο χέρι τεράστια χρηματικά ποσά ακόμη και με «δουλειές» που έπαιρναν με απευθείας αναθέσεις ! 

Ακόμα και την περίοδο που εκατοντάδες συμπολίτες μας έμειναν μέσα στο σκοτάδι αδυνατώντας να πληρώσουν το ηλεκτρικό τους ρεύμα , τα συγκεκριμένα πρόσωπα με την ανοχή και την προστασία του πολιτικού συστήματος,  συνέχισαν να αρμέγουν ζεστό κρατικό χρήμα μέσα από κάθε λογής παρανομίες και εργολαβίες.

Γνωρίζεις πολύ καλά ότι όλοι αυτοί – ορισμένοι εκ των οποίων σήμερα φλερτάρουν δυστυχώς προκλητικά με τον ΣΥΡΙΖΑ – για να κάνουν τις δουλειές τους,  χρησιμοποίησαν τα διεφθαρμένα γρανάζια του κρατικού μηχανισμού και τις υπογραφές επίορκων κρατικών υπαλλήλων, των γνωστών «αρπακτικών».

Μια σειρά από αποκαλυπτικά ρεπορτάζ βασιζόμενα σε γραπτά στοιχεία που δημοσίευσαν κατά το παρελθόν, ανεξάρτητα ηλεκτρονικά και έντυπα ΜΜΕ , αποτελούν έναν μικρό «μπούσουλα» προκειμένου να καταλάβεις  το μέγεθος και το βάθος της σαπίλας.

Μιας μπόχας που απλώνεται σε ολόκληρη σχεδόν την Ηλεία και μυρίζει ίσως περισσότερο και από τους σωρούς των σκουπιδιών που σκεπάζουν σήμερα τις γειτονιές του Πύργου .

Σύντροφε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην Ηλεία .

Σε καλώ δημόσια από την επόμενη κιόλας ημέρα της εκλογής σου ,  να ενεργοποιήσεις όλους εκείνους του ελεγκτικούς μηχανισμούς , και να ξεσκεπάσεις τα βρώμικα κυκλώματα της διαφθοράς και της διαπλοκής που πλούτισαν με το κρατικό χρήμα εξαπατώντας ακόμη  και τους χιλιάδες άνεργους νέους αυτού του νομού .

Η ελπίδα και η ευκαιρία να αλλάξει επιτέλους κάτι σε αυτόν τον δύστυχο νομό είναι πλέον στα χέρια σου…  

Tags:

Category: Αμακιγιάριστα, Αποκαλύψεις, Αυτοδιοίκηση, Δικαιοσύνη, Ελευθεροτυπία, Καταστροφές, Πολιτική, Τύπος, Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed