ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΩΞΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ – ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ !

28 Ιανουαρίου 2015 | By

10384907_703457689717685_2551269134363826494_n

5 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΑΝΤΙ 18 !!! ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ  

Του Μάκη Νοδάρου 

Ξέφραγο αμπέλι για τους διακινητές και για τους εμπόρους ναρκωτικών ουσιών είναι τους τελευταίους μήνες η Ηλεία μετά την …αποψίλωση της Δίωξης Ναρκωτικών από μάχιμους αστυνομικούς.

Πηγές της ΕΛ.ΑΣ κατήγγειλαν στο www.apokalypseis.com ότι από τα 18 συνολικά άτομα που θα έπρεπε κανονικά να στελεχώνεται η υπηρεσία , σήμερα υπηρετούν σε αυτή μόλις πέντε ! Οι υπόλοιποι αστυνομικοί έχουν μετατεθεί η αποσπαστεί σε διάφορες περιοχές προκειμένου να καλύψουν άλλες ανάγκες.

Η ουσιαστική διάλυση της Δίωξης Ναρκωτικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας ,  προκαλεί εύλογα ερωτηματικά σε αστυνομικούς κύκλους αλλά και ανησυχία στους πολίτες καθώς η συγκεκριμένη υπηρεσία έχει να παρουσιάσει κατά το παρελθόν σημαντικά πλήγματα κατά των κυκλωμάτων εμπορίας ναρκωτικών στην Ηλεία.

Επίσης οι συγκεκριμένες ελλείψεις  σε προσωπικό,  εγκυμονούν σοβαρότατους κινδύνους και για την ασφάλεια των εναπομεινάντων στην υπηρεσία αστυνομικών οι οποίοι εμφανίζονται «πελαγωμένοι» από την γενικότερη κατάσταση.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές , ενδεικτικό της εικόνας διάλυσης της συγκεκριμένης υπηρεσίας είναι η δραματική μείωση των επιτυχιών της στην εξάρθρωση κυκλωμάτων ναρκωτικών που δραστηριοποιούνται στην Ηλεία με την τελευταία να σημειώνεται πριν από πολλούς μήνες.      

Tags:

Category: Αποκαλύψεις, Αυτοδιοίκηση, Δικαιοσύνη, Ελευθεροτυπία, Πολιτική, Τύπος, Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed