Μια φωτογραφία …χίλιες λέξεις !

23 Μαρτίου 2015 | By

1111varoyksisΤΟΥ ΜΑΚΗ ΝΟΔΑΡΟΥ 

Είχαν λέει …την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις ο συμπαθέστατος κατά τα άλλα και «αριστερός»  νέος εκδότης της «ΠΡΩΤΗΣ» Μιχάλης Μανιάτης , με τον …θεωρητικά ανταγωνιστή του  εκδότη της «Πατρίς» – επιχειρηματία και πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Κατακόλου Λεωνίδα Βαρουξή ! στο περιθώριο του φεστιβάλ «Κερνάμε Ελλάδα» που έγινε στην Αμαλιάδα.

Οι δύο ισχυροί άνδρες των τοπικών ΜΜΕ , ως μεγάλοι γνώστες του τοπικού πολιτικού τοπίου και των προβλημάτων της Ηλείας μας ,  αντάλλαξαν όπως φαίνεται και από την φωτογραφία , θερμή χειραψία και χαμόγελα χαράς , κατανόησης και συναδελφικής αλληλεγγύης .

Και οι δύο Ηλείοι «μιντιάρχες» έστειλαν με την συμβολική τους χειραψία και το χαμόγελό τους , ένα σαφές μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση, ότι σε τούτο τον νομό,  οι όποιες πολιτικές η επιχειρηματικές διαφορές , εξαλείφονται,  μπροστά στον κοινό στόχο και σκοπό…

Που αυτός  είναι :  Η αντικειμενική ενημέρωση, η αυστηρή κριτική της εξουσίας , αγώνας για την ελευθεροτυπία, η κατοχύρωση των δικαιωμάτων των εργαζομένων, η διαφάνεια  και η ανάδειξη μεγάλων θεμάτων που αφορούν την κοινωνία, πάντα  μέσω της ανεξάρτητης και αντικειμενικής δημοσιογραφικής έρευνας.

Μετά από αυτή την λαμπρή και γεμάτη συμβολισμούς συνάντηση των δύο εκδοτών θέλω να φωνάξω δυνατά ότι : «Οι καλύτερες μέρες για την Ηλείας μας , είναι μπροστά μας .»

ΥΓ : Οσοι κακοήθεις γελάτε,  είστε εμπαθείς , καχύποπτοι και ισοπεδωτικοί…      

Tags:

Category: Αποκαλύψεις, Αυτοδιοίκηση, Δικαιώματα, Ελευθεροτυπία, Κομπίνες, Πολιτική, Τύπος, Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed