Ο έκπτωτος δήμαρχος της Ζαχάρως σε σύσκεψη με τον υπουργό Υποδομών !

25 Δεκεμβρίου 2015 | By

saltari_pantazis1a_c23723e3dc61b8233184991fdb9c4f3b

Παριστάνοντας τον  δήμαρχο! ο έκπτωτος τέως δήμαρχος της Ζαχάρως Πανταζής Χρονόπουλος , μετείχε στην πρόσφατη   σύσκεψη της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας , μαζί με τοπικούς παράγοντες και με τον υπουργό Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη !

Η παρουσία του  στο ίδιο τραπέζι με τον υπουργό , τους βουλευτές και τους εκπροσώπους της περιφέρειας δεν πέρασε απαρατήρητη  καθώς – όπως γράφει το http://www.ilialive.gr/  – προκλήθηκε  σοβαρό επεισόδιο μεταξύ των παριστάμενων, το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης.

Ο καταδικασθείς δήμαρχος που πρόσφατα με προκλητική απόφαση του Εφετείου Πατρών , μετέτρεψε την ποινή φυλάκισης για την υπόθεση των φονικών πυρκαγιών σε κοινωφελή εργασία στο δήμο Ζαχάρως, ήταν παρών στη σύσκεψη χωρίς να τον συνοδεύει ο δήμαρχος Ζαχάρως Νίκος Φάμελος.

Όταν οι τηλεοπτικές κάμερες και οι δημοσιογράφοι των εφημερίδων είχαν πλέον αποχωρήσει  σημειώθηκε το επεισόδιο. Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, αρνήθηκε να δώσει το λόγο στον Πανταζή Χρονόπουλο, αφού θεσμικά δεν έχει καμία ιδιότητα. Ακολούθησε η αντίδραση της βουλετού του ΣΥΡΙΖΑ Έφης Γεωργοπούλου – Σαλτάρη που ζήτησε να αποχωρίσει από την αίθουσα ο κ. Χρονόπουλος, δηλώνοντας χαρακτηριστικά «δεν συνομιλώ με έκπτωτους». Τότε η κ. Σαλτάρη δέχθηκε φραστική επίθεση απο πρόεδρο τοπικής κοινότητας του δήμου Ζαχάρως που προφανώς συνόδευε τον πρώην αστυνομικό και έκπτωτο δήμαρχο της Ζαχάρως    κίνηση που άφησε άφωνους τους πάντες στην αίθουσα. Λίγα λεπτά αργότερα και ενώ έπεσαν οι τόνοι ο κ. Χρονόπουλος αποχώρησε…

Tags:

Category: Αποκαλύψεις, Αυτοδιοίκηση, Δικαιοσύνη, Δικαιώματα, Ελευθεροτυπία, Ζαχάρω, Κομπίνες, Πολιτική, Τύπος, Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed