ΗΛΕΙΑ : Αγρότης έσερνε το σκυλί του με το τρακτέρ !

25 Απριλίου 2017 | By

Του ΜΑΚΗ ΜΟΔΑΡΟΥ

Στο κτηνιατρείο της Παγαγιώτας Τσάγκου στα Λεχαινά Ηλείας , νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένο ένα μικρό σκυλάκι το οποίο κακοποιούσε και βασάνιζε δημόσια ο ιδιοκτήτης του .

Το άτυχο ζώο εντόπισε χθες το μεσημέρι μια νεαρή κοπέλα η οποία σοκαρισμένη είδε να το σέρνει πίσω από το τρακτέρ του δεμένο με αλυσίδα ο ιδιοκτήτη του , στον δρόμο Νεοχωρίου – Μυρσίνης στον δήμο Ανδραβίδας – Κυλλήνης.

Αμέσως σταμάτησε με το αμάξι της και ζήτησε από τον οδηγό του τρακτέρ να λύσει το άτυχο ζώο το οποίο σφάδαζε από τους πόνους πάνω στην άσφαλτο . Ο οδηγός του τρακτέρ ανέφερε ότι είχε ξεχάσει πάνω στο όχημά του δεμένο το άτυχο ζώο και αφού το έλυσε ανέφερε στην κοπέλα ότι θα επιστρέψει για να το πάρει . Τελικά μετά από 40 λεπτά αναμονής η κοπέλα μετέφερε αιμόφυρτο με το αμάξι της το μικρό σκυλάκι στο κτηνιατρείο της κ. Τσάγκου.

« Αυτό που συνέβη ντροπιάζει και εκθέτει δυστυχώς την τοπική κοινωνία . Παρότι όλοι γνωρίζουν ότι ο νόμος για την κακοποίηση ενός ζώου είναι πλέον πολύ αυστηρός εντούτοις υπάρχουν ακόμη ασυνείδητοι που συμπεριφέρονται άθλια και βασανίζουν τα ζώα τους. Είμαι σίγουρη ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος αύριο πολύ πιθανό θα βασανίζει και τα μέλη της οικογένειάς του…» – ανάφερε οργισμένη στο www.apokalypseis.com η κ. Τσάγκου.

Εντύπωση πάντως προκαλεί το γεγονός ότι μέχρι χθες το μεσημέρι και παρά την δημοσιότητα του θέματος η Εισαγγελία της Αμαλιάδας δεν είχε διατάξει ούτε την τυπική έστω προκαταρκτική εξέταση που προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις ενώ το ΑΤ Λεχαινών δεν είχε δείξει κανένα ενδιαφέρον για την υπόθεση.-

Tags:

Category: Αποκαλύψεις, Αυτοδιοίκηση, Δικαιοσύνη, Δικαιώματα, Ελευθεροτυπία, Ζώα, Καταστροφές, Τύπος, Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed