ΗΛΕΙΑ : Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ !

26 Σεπτεμβρίου 2013 | By

Τις ευχαριστίες του προς τον Αστυνομικό Διευθυντή Ηλείας και μάλιστα «προσωπικά» έστειλε δημόσια και μέσα από το Ionion fm ο πολιτευτής της Χρυσής Αυγής στην Ηλεία και πρώην αστυνομικός Κωνσταντίνος Νικήτας.

« Δεν υπάρχει καμιά σχέση της Χρυσής Αυγής με την αστυνομία στην Ηλεία .Εγώ προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω τον ταξίαρχο που κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά στον νομό. Μόνο αυτό θέλω να πω . Και ότι από εδώ και πέρα όσο μας πολεμάμε θα τους πολεμάμε . Ωμά και ψυχρά…» (ακούστε το ηχητικό ντοκουμέντο στο 10.20 λ.)

Ο πολιτευτής της Χρυσής Αυγής στην Ηλεία αποκάλυψε ότι ο πρόεδρος της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων στην Ηλεία απείλησε τα μέλη της Χρυσής Αυγής ότι θα τα συλλάβει χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει για ποιο λόγο . (ακούστε το ηχητικό ντοκουμέντο στο 9.55 λ.)

ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ : http://ionionfm.gr/player.php?clipid=47793&Narea=ΗΛΕΙΑ,&Mid=17&sub1=1&Sid=&sub2=

Tags:

Category: Αποκαλύψεις, Αυτοδιοίκηση, Δικαιοσύνη, Δικαιώματα, Ελευθεροτυπία, Πολιτική, Ράδιο "αποκαλύψεις", Τύπος, Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed