Ηλεία : Πυροφυλάκιο με ξαπλώστρες θαλάσσης, ψησταριά, μπύρες και σκουπίδια ! ( φωτο )

21 Αυγούστου 2018 | By

Του Μάκη Νοδάρου 

Σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία σχετικά με τον τρόπο που αντιλαμβάνονται ορισμένοι,  την πρόληψη , την επιτήρηση και την αποτροπή των πυρκαγιών στην Ηλεία ,  προέβη σήμερα στο www.apokalyspeis.com ενεργός πολίτης από την Αμαλιάδα που ζήτησε για ευνόητους λόγους να τηρηθεί η ανωνυμία του.

Ο πολίτης προσκομίζοντας το σχετικό φωτογραφικό υλικό που είναι και αδιάψευστος μάρτυρας της καταγγελίας του, ανέφερε ότι την ώρα που καιγόταν χθες το απόγευμα η περιοχή Γερακίου και Δαφνιώτισσας στην Ηλεία , το πυροφυλάκιο που εποπτεύει το δάσος της Δαφνιώτισσας στην Αμαλιάδα , εμφάνιζε μια άκρως σουρεαλιστική , απαράδεκτη και ντροπιαστική εικόνα που είναι ενδεικτική του τρόπου που αντιμετωπίζεται από ορισμένους , η υπόθεση της πρόληψης των πυρκαγιών στην πυρόπληκτη Ηλεία.

Στις φωτογραφίες φαίνεται καθαρά ότι στο πυροφυλάκιο της Δαφνιώτισσας που θεωρητικά θα έπρεπε να λειτουργεί αυστηρά ως παρατηρητήριο ,  υπάρχουν ξαπλώστρες θαλάσσης ! παλιά κρεβάτια , χαλασμένοι καναπέδες και μια  ψησταριά (παρότι πρόκειται για δασική έκταση ) . Το πάζλ της απαράδεκτης εικόνας συμπληρώνουν , οι πεταμένες στολές των εποχικών πυροσβεστών τα εγκαταλελειμμένα  κουτιά αναψυκτικών και μπύρας , σπασμένες καρέκλες και σκουπίδια , όλα μέσα σε προστατευόμενη δασική έκταση .

Όπως είπε στο www.apokalypseis.com  ο ενεργός πολίτης , η απαράδεκτη εικόνα θα πρέπει να προβληματίσει άμεσα την ηγεσία του Πυροσβεστικού Σώματος και ειδικότερα την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αμαλιάδας η οποία θεωρητικά είναι και η εποπτεύουσα Αρχή  των πυροφυλακιων της ευρύτερης περιοχής όπου σημειώθηκαν τελευταία οι καταστροφικές πυρκαγιές στην δασική έκταση. –

Το σημείο όπου βρίσκεται το πυροφυλάκιο με τις ξαπλώστρες θαλάσσης και την ψησταριά !

Tags:

Category: Αποκαλύψεις, Αυτοδιοίκηση, Δικαιοσύνη, Δικαιώματα, Ελευθεροτυπία, Πολιτική, Πυρόπληκτοι, Ράδιο "αποκαλύψεις", Τύπος, Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed