ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ : ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΛΛΗΝΗΣ !

21 Αυγούστου 2012 | By

ΕΝΑ ΝΤΟΠΙΟ «ΒΑΡΥ ΤΣΙΓΑΡΟ» (ΑΑΑ) Η ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ ! 
Τζόε, Τζάκ, Ουίλλιαμ και Αβερελ είναι τα ονοματα των τρομερών ληστών στην περιπετειώδη απόπειρα ληστείας της χρηματαποστολής των ΕΛΤΑ στη Κυλλήνη !
Σύμφωνα με αποκλειστική συνέντευξη που έδωσαν στο www.monodaros.blogspot.com όλα θα πήγαιναν μια χαρά και όπως τα είχαν σχεδιάσει αν λίγο πριν την «επιχείρηση» δεν έμπλεκαν με κακές παρέες .
Όπως μας είπαν ένα «βαρύ τσιγάρο» από εκείνα των ΑΑΑ για τα οποία φημίζεται η Ηλεία που τους «κέρασε» ντόπιος συνεργός τους , ήταν αρκετό ώστε στην απόπειρα ληστείας να κάνουν άλλα αντί άλλων !
Μάλιστα – όπως μας εκμυστηρεύτηκαν – λίγο έλειψε να τιναχτούν οι ίδιοι στον αέρα καθώς άθελά τους έβαλαν φωτιά σε διαφορετικό όχημα από εκείνο που είχαν σχεδιάσει , δηλαδή σε εκείνο που περιείχε την φιάλη οξυγόνου !
« Το τσιγάρο ήταν βαρύ και κάναμε απίστευτες γκάφες ! Ποιος νορμάλ κλέφτης θα σταματούσε στη μέση του δρόμου δεκάδες οχήματα που κορνάρουν για να περάσουν , για να ληστέψει μια χρηματαποστολή ? » – ανάφερε ο Τζόε !
« Ούτε κατάλαβα πως πετάξαμε τη σκάλα πάνω στο όχημα και πως βρέθηκα πανω σε αυτό με το καλάνσικοφ  να σημαδεύω τον κόσμο , να ρίχνω στον αέρα και να ποδοπατάω σαν δαιμονισμένος την οροφή του θωρακισμένου οχήματος. Πάλι καλά που δεν έπεσα…» – μας είπε ο Τζάκ .
« Το απίστευτο είναι ότι μέσα στην σύγχυση και ζαλισμένοι όπως είμαστε από τον μπαφο …κάψαμε  το όχημα διαφυγής μας και αναγκαστήκαμε να κλέψουμε άλλο αμάξι…» – μας αποκάλυψε ο Ουίλλιαμ…
« Αντε τώρα να πείσουμε τον Λούκυ Λουκ ότι είμαστε μερικοί απλοί γκαφατζήδες και πιωμένοι ληστές και όχι τρομοκράτες …» – δήλωσε ο Αβερελ !  
Ηταν πράγματι  μια επιχείρηση που μόνο οι Ντάλτον θα την έκαναν …όπως την έκαναν !          

Category: Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed