Αποκάλυψη του newsgf.net : Έκθεση Λεοτσινίδη- Ένα μόνο δείγμα από τα 7 της δειγματοληψίας αφορά την Fargeco Hellas.

10 Φεβρουαρίου 2020 | By

*Λεοτσινίδης: «Μου ζητήθηκε να δώσω αποτελέσματα πριν τις εκλογές!!!» 

Σε συνέχεια της αποκάλυψης του Μάκη Νοδάρου, η οποία δημοσιεύτηκε την περασμένη εβδομάδα στο site «Αποκαλύψεις» [διαβάστε εδώ…], ότι το τμήμα Υγιεινής του Πανεπιστημίου Πατρών στο οποίο υπεύθυνος είναι ο καθηγητής Μιχάλης Λεοτσινίδης  δεν έχει την απαραίτητη πιστοποίηση για να κάνει αναλύσεις του αέρα, το newsgf.net επικοινώνησε μαζί του, αφού και νέα ερωτηματικά δημιουργούνται.

Συγκεκριμένα, βάση της σημερινή συνομιλίας μας ο κος Λεοτσινίδης, σύμφωνα με τον πίνακα των δειγμάτων αέρα που παραθέτει στην έκθεσή του, από τα εφτά [7] δείγματα αέρα που πήρε περιμετρικά του εργοστασίου fargeco μόνο για το ένα δείγμα παραδέχθηκε ότι σίγουρα προέρχεται από το εργοστάσιο της συγκεκριμένης εταιρίας.

Τα υπόλοιπα δείγματα, λόγω της φοράς του αέρα που ο ίδιος δηλώνει στον συγκεκριμένο πίνακα, δεν μπορούν να συνδέονται με την fargeco, παρά από άλλες πηγές.

Δείτε τον σχετικό πίνακα:

Το ιδιαίτερο, επίσης, χαρακτηριστικό είναι ότι στο μοναδικό δείγμα που αφορά την εταιρία τα ευρήματα που αναφέρονται στον πίνακα ανάλυσης είναι από μη ανιχνεύσιμα έως μηδαμινά.

 Δείτε τον δεύτερο, σχετικό πίνακα:

Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί η αναφορά του καθηγητή Λεοτσινίδη ότι την συγκεκριμένη έρευνα παράγγειλλε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και συγκεκριμένα ο τότε αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Γιώργος Γεωργιόπουλος, ο οποίος μάλιστα του… ζητούσε η έκθεση να παραδοθεί πριν… τις εκλογές!!!

Γιατί άραγε; 

Να σημειωθεί, τέλος, ότι η υπογραφή της σχετικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας και του καθηγητή έγινε την τελευταία ημέρα του 2018, και συγκεκριμένα στις 31 Δεκεμβρίου 2018!!!

ΠΗΓΗ : http://www.newsgf.net/2020/02/7-fargeco.html

Tags:

Category: Αποκαλύψεις, Αυτοδιοίκηση, Δικαιοσύνη, Δικαιώματα, Ελευθεροτυπία, Κομπίνες, Πολιτική, Ράδιο "αποκαλύψεις", Τύπος, Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed