Στην Δικαιοσύνη οδηγεί η Fargeco Hellas τον δικηγόρο Γιώργο Κατσαμπέρη!

25 Φεβρουαρίου 2020 | By

Στη κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση κατ’ εξακολούθηση μέσω διαδικτύου, προχώρησε προ ημερών η εταιρεία Fargeco Hellas, δια του πληρεξούσιου δικηγόρου της.

Αιτία αποτέλεσαν τα συνεχή συκοφαντικά, κατά την άποψή της, δημοσιεύματα του δικηγόρου κατοίκων των Αγίων Θεοδώρων Λεχαινών, Γεωργίου Κατσαμπέρη, τα οποία δημιούργησαν μεγάλο πρόβλημα στις σχέσεις της εταιρείας με τρίτους με αποτέλεσμα τόσο η εταιρεία Fargeco όσο και ο νόμιμος εκπρόσωπός της, Chirico Vincenzo, να βρίσκονται συνεχώς στο στόχαστρο.

Στη μήνυση αναγράφονται δημοσιεύματα τα οποία παραπέμπουν σε… αυτοδικία, ενώ ακόμα πιο περίεργες είναι οι αναφορές στον… πόλεμο του’40, για να αναδείξει πιθανό πρόβλημα δυσοσμίας στην περιοχή προερχόμενο από την Fargeco!

Δείτε κάποιες από τις αναφορές του δικηγόρου Γ. Κατσαμπέρη κατά της εταιρείας Fargeco, όπως αναγράφονται στη μηνυτήρια αναφορά:

Τελικά, μήπως υπάρχει κάποια προσωπική εμπάθεια; 

Ακόμα πιο περίεργο, είναι ότι ο δικηγόρος κος Κατσαμπέρης πληρώθηκε με ένταλμα από τον δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης με το ποσό των 3.720 ευρώ [καθαρό 3.120 ευρώ συν 600 ευρώ οι κρατήσεις], λόγω ανάθεσης από την δημοτική αρχή του Ναμπίλ Μοράντ το 2017, της νομικής υποστήριξης κατοίκων των Αγίων Θεοδώρων και της… διερεύνησης από τον ίδιο τυχόν επιπτώσεων από τη λειτουργία του εργοστασίου Fargeco, χωρίς όμως να διευκρινίζεται πως ο αντίδικος της εταιρείας θα έκανε… την διερεύνηση και αν θα κατέθετε σχετικό πόρισμα!

Και βέβαια αναρωτιέται κανείς πόσο ηθικό, εκτός από νόμιμο, είναι να αναθέτει μια δημοτική αρχή και μάλιστα επί πληρωμή σε … αντίδικο να προβαίνει σε επιστημονικούς ελέγχους!

Τέλος, να αναφερθεί ότι ημερομηνία εκδίκασης της μήνυσης ορίστηκε η Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020.

ΠΗΓΗ : http://www.newsgf.net/2020/02/fargeco-hellas_25.html

Tags:

Category: Αποκαλύψεις, Αυτοδιοίκηση, Δικαιοσύνη, Δικαιώματα, Ελευθεροτυπία, Πολιτική, Ράδιο "αποκαλύψεις", Τύπος, Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed