ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ?

26 Ιανουαρίου 2010 | By


ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ – ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ 26.1.2010

ΤΟΝ ΤΙΜΩΡΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΟΥ ;

Στο σπίτι του έστειλε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, μέσω των κρίσεων των αξιωματικών του Πυροσβεστικού Σώματος, τον γνωστό συνδικαλιστή, πύραρχο Νίκο Χανιά.

Εναν έντιμο αξιωματικό, ο οποίος είχε καταγγείλει από την πρώτη στιγμή στην «Ε», επώνυμα και με στοιχεία, όταν κάποιοι κρύβονταν, τις ευθύνες που υπήρχαν για την τραγωδία της Ηλείας με τους 46 νεκρούς και την καταστροφή της Αρχαίας Ολυμπίας την περίοδο των φονικών και καταστροφικών πυρκαγιών του 2007.

Ετσι αντιλαμβάνονται ο κ. Χρυσοχοΐδης και οι σύμβουλοί του την αξιοκρατία και την αξιοποίηση εκείνων που κάποτε μόχθησαν, εκτέθηκαν και διώχθηκαν με δυσμενείς μεταθέσεις, επειδή υπερασπίζονταν με σθένος και αξιοπρέπεια τα ιδανικά τους και τη διαφάνεια;

Μ.ΝΟΔ.

Category: Αποκαλύψεις

About the Author ()

Comments (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Ο/Η Anonymous λέει:

    Κύριε Νοδάρο μέχρι και το ΠΑΣΟΚ κατάλαβε την αναποτελεσματικότητα του εν λόγω αξιωματικού….Αντι να σβήνει φωτιές αυτός έβγαινε στα παράθυρα και κάνει πολιτική…και αφού συνετέλεσε στο κάψιμο της Ηλείας πήγε και έκαψε και την Ζάκυνθο….Τώρα ας πάει να κάψει το σπίτι του….Και φυσικά δεν άκουσα κάτι κύριε Νοδάρο για τον υιό του Κυρίου που ενώ φαινόταν ότι δούλευε εποχιακός δασοπυροσβέστης αυτός σπόυδαζε στο εξωτερικό…και μετα λέμε γιατί τον έστειλαν σπίτι τους…

  2. Ο/Η Anonymous λέει:

    βλεπω κυριε Νοδαρε φοβαστε τα σχολια γι’ αυτο και δεν αναρτησατε το προηγουμενο.!!! και μετα μιλατε για αλλους…καλη σας ημερα!

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed