Προκαλεί ο «γαλάζιος» δήμαρχος Πηνειού Ηλείας.

7 Σεπτεμβρίου 2020 | By

Του Μάκη Νοδάρου

Προκαλεί τους πολίτες ο «γαλάζιος» δήμαρχος Πηνειού Ηλείας και πρώην βουλευτής της ΝΔ Ανδρέας Μαρίνος καθώς αναφέρει  σε επίσημο δελτίο Τύπου ,  τον διαγραμμένο από το κόμμα του ακροδεξιό κατά δήλωση του ιεροψάλτη – δημοσιογράφο Διαμαντή Καρασούλα τον οποίον μάλιστα – όπως είχε αποκαλύψει το documentonews.gr -τον προσέλαβε στον δήμο του με το πρόσχημα της πανδημίας του Covid 19 !

Διαβάστε σχετικά –  https://www.documentonews.gr/article/proslhpsh-proklhsh-logw-koronoioy-gia-akrodexio-kai-diagrammeno-stelexos-ths-nd-sthn-hleia

Ο κ. Μαρίνος σε δελτίο Τύπου σχετικά με την πρόσφατη επίσκεψη στον δήμο του ενός αρχιμανδρίτη αναφέρει μεταξύ άλλων ότι :

«Είχαμε την χαρά εγώ, ο αντιδήμαρχος Σπύρος Βασιλείου και  ο συντοπίτης του Διαμαντής Καρασούλας να παραστούμε στην εις πρεσβύτερον χειροτονία του από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας κ. Γαβριήλ έναν λαμπρό ιεράρχη. Σήμερα ο π. Αλέξιος ποιμένει το πλήρωμα του ιερού ναού Αγ. Τριάδας Ν. Ηρακλείου. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας Πανοσιολογιώτατε ».

Ο Διαμαντής Καρασούλας είναι το πρώην στέλεχος της ΝΔ στην Ηλεία που χαρακτήριζε προκλητικά και δημόσια την πυρκαγιά στη δομή φιλοξενίας προσφύγων «One Happy Family» του Ελβετικού Σταυρού σε περιοχή της Λέσβου, ως «ειδυλλιακό τοπίο κι από ηλιοβασίλεμα στη Σαντορίνη…»

Να θυμίσουμε ότι με τον ίδιο… άριστο πρώην «φύλαρχο» της ΝΔ στην Ηλεία είχε ξεσπάσει σάλος και με άλλη ανάρτησή του με αφορμή την υπόθεση του μικρού ασθενούς Παναγιώτη-Ραφαήλ.

Τότε απαντώντας σε σχόλιο ο Καρασούλας είχε γράψει ότι «… τα χρήματα του κράτους δεν είναι δικά σας για να πείτε εσείς πως θα τα διαχειριστεί ο εκάστοτε υπουργός. Το πιο εύκολο και πολιτικά ωφέλιμο για τον κ. Κικίλια θα ήταν να παραβιάσει την απόφαση της επιστημονικής επιτροπής και να δώσει τα χρήματα, για την εν λόγω θεραπεία. Προς τιμήν του δεν το έκανε. Αυτό έπειτα το κράτος να πληρώνει στον καθένα ό,τι φαντάζεται ο ίδιος ότι μπορεί να τον θεραπεύσει. Θα έπρεπε να πληρώνει εκατομμύρια για δεκάδες τέτοιες περιπτώσεις καθημερινά».

Mετά τις δημοσιεύσεις του documentonews.gr και το σάλο που ξέσπασε από τα άθλια σχόλια του στελέχους της ΝΟΔΕ Ηλείας Διαμαντή Καρασούλα  η Νέα Δημοκρατία κακήν κακώς αποφάσισε και ανακοίνωσε μέσω ΑΠΕ-ΜΠΕ τη διαγραφή του από το κόμμα. Την απόφαση έλαβε ο ίδιος ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής Γιώργου Στεργίου.

Για τον «γαλάζιο» δήμαρχο Πηνειού Ηλείας όμως , όλα αυτά φαίνεται ότι αποτελούν «ψιλά γράμματα».-

Tags:

Category: Αμακιγιάριστα, Αποκαλύψεις, Αυτοδιοίκηση, Δικαιοσύνη, Δικαιώματα, Ελευθεροτυπία, Επώνυμες απόψεις, Κομπίνες, Πολιτική, Ράδιο "αποκαλύψεις", Τύπος, Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed