Την άμεση ένταξή τους στο πρόγραμμα εμβολιασμών για τον covid 19 ζητούν οι νοσηλευτές των φυλακών .

1 Φεβρουαρίου 2021 | By

Του Μάκη Νοδάρου

Την άμεση ένταξή τους στο πρόγραμμα του εμβολιασμού για τον Covid 19 , ζητούν οι νοσηλευτές των φυλακών ολόκληρης της χώρας καθώς – όπως λένε – παραμένουν μέχρι σήμερα εκτεθειμένοι στον κίνδυνο του ιού .

Όπως αναφέρουν σε δηλώσεις τους στο www.apokalypseis.com , η καθημερινή επαφή τους με τους κρατούμενους εγκυμονεί τεράστιο κίνδυνο για την υγεία των ιδίων αλλά και των σωφρονιστικών υπαλλήλων , εκείνων που μετά από σχετική εκπαίδευση κάνουν χρέη νοσηλευτή.

Το θέμα – όπως καταγγέλλουν – λαμβάνει ιδιαίτερη σοβαρότητα καθώς πριν από μερικές ημέρες οι κρατούμενοι ξεκίνησαν να λαμβάνουν κανονικά άδειες με αποτέλεσμα η κατάσταση να γίνεται πλέον ανεξέλεγκτη.

« Είναι πρωτοφανές σε μια κλειστή δομή , όπως είναι τα καταστήματα κράτησης σε ολόκληρη την χώρα να μην λαμβάνονται μέτρα προστασίας για εκείνους που έρχονται σε καθημερινή επαφή με τους κρατούμενους που νοσούν η χρειάζονται περίθαλψη. Ζητάμε από την Πολιτεία να μας συμπεριλάβουν άμεσα στο πρόγραμμα του εμβολιασμού προκειμένου να προστατευτούμε εμείς αλλά κατ επέκταση και οι οικογένειές μας» – ανέφεραν στο www.apokalypseis.com οι νοσηλευτές .

Tags:

Category: Αποκαλύψεις, Αυτοδιοίκηση, Δικαιοσύνη, Δικαιώματα, Ελευθεροτυπία, Πολιτική, Ράδιο "αποκαλύψεις", Τύπος, Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed