Νίκος Παππάς : » Έχουμε μια κυβέρνηση η οποία μεριμνά μόνο για τα συμφέροντα «κολλητών». Είτε πρόκειται για απευθείας αναθέσεις είτε για πονηρές συμβάσεις. Θα ελέγξουμε μέχρι και το τελευταίο ευρώ.» ( συνέντευξη στον Μάκη Νοδάρο)

8 Απριλίου 2021 | By

Συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό «Ιonion FM» και στον δημοσιογράφο Μάκη Νοδάρο παραχώρησε ο Νίκος Παππάς , βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής , Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης .

Όπως ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Παππάς :

► Έχουμε μια κυβέρνηση η οποία μεριμνά μόνο για τα συμφέροντα «κολλητών». Είτε πρόκειται για απευθείας αναθέσεις είτε για πονηρές συμβάσεις. Θα ελέγξουμε μέχρι και το τελευταίο ευρώ.

► Η διακοπή των μεγάλων έργων στην περιοχή της Ηλείας είναι πολιτική εκδίκηση απέναντι στον λαό της περιοχής. Η αδράνεια τα τελευταία δυο χρόνια σε σχέση με τον δρόμο Πατρών-Πύργου είναι ενδεικτική.

► Αυτοί που έστησαν μια προανακριτική για έναν διαγωνισμό κατά τον οποίον το δημόσιο εισέπραξε λεφτά και δεν έχασε, δεν θα αποφύγουν τον πολιτικό και ηθικό διασυρμό.

► Οι ισχυρισμοί του μοναδικού τους μάρτυρα έχουν κριθεί από τη δικαιοσύνη. Και από το Διεθνές Διαιτητικό Δικαστήριο και από το Πρωτοδικείο Αθηνών. Η προανακριτική συστήθηκε, υπερψηφίζοντας μια πρόταση η οποία αγνόησε αυτές τις αποφάσεις. Η υπόθεση θα αφήσει ένα τεράστιο πολιτικό στίγμα στην παράταξη της ΝΔ.

► Στα ΜΜΜ, καθημερινά, στοιβάζονται πάνω ένα εκατομμύριο άνθρωποι, γιατί είναι «εξαρτημένοι» από τον μισθό τους. Η κυβέρνηση δεν έκανε τίποτα για να ενισχύσει τις αστικές συγκοινωνίες, ενώ για τα μάτια του κόσμου έπαυσε έναν γενικό γραμματέα.

► Ο κ. Μητσοτάκης δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για την εξέλιξη της πανδημίας. Πριν του έφταιγαν οι πολίτες, τωρα οι λοιμωξιολόγοι.

► Είναι προφανές ότι στην υπόθεση Φουρθιώτη υπάρχουν εξαρτήσεις και κάποιοι φοβούνται να μιλήσουν.

 

Tags:

Category: Αποκαλύψεις, Αυτοδιοίκηση, Δικαιοσύνη, Δικαιώματα, Ελευθεροτυπία, Επώνυμες απόψεις, Πολιτική, Ράδιο "αποκαλύψεις", Τύπος, Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed