ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΠΑΤΣΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΙΜΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

2 Σεπτεμβρίου 2009 | By

ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ, ΚΥΡΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ , ΚΥΡΙΕ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΕ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ , ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΟΥΣ ΣΑΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ «ΚΡΑΤΟΥΣ» ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ

Το Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ για μια ακόμη φορά αποφάσισε Ομόφωνα ότι : Στις ελεύθερες δημοκρατικές χώρες κανένας μπάτσος δεν μπορεί να επιβάλλει κανενός είδους λογοκρισία και κανένας δήμαρχος , αντιδήμαρχος ή παπαγαλίζων δημοσιογράφος δεν δύναται να «θάψει» την δημοσιογραφική έρευνα γύρω από την έκνομη δραστηριότητα των αιρετών αρχόντων και άλλων τρωκτικών …

Μετά την ψυχρολουσία που υπέστη η κυρία «δεν ξέρω, δεν είδα , δεν άκουσα για τα όσα συμβαίνουν στην Ζαχάρω»(
http://mnodaros.blogspot.com/2009/09/blog-post.html ), νέο ηχηρό χαστούκι δέχθηκε από το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ ο πρώην αστυνομικός και νυν δήμαρχος της Ζαχάρως Πανταζής Χρονόπουλος και το δεξί του χέρι , ο αντιδήμαρχος Σπύρος Μπιλιώνης.

Οι δύο αυτοί κύριοι, προσέφυγαν στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ ζητώντας την τιμωρία μου για ρεπορτάζ στην εφημερίδα «Ελευθεροτυπία» όπου εργάζομαι και στον ραδιοφωνικό σταθμό Ionion FM , τα οποία αφορούσαν τις καραμπινάτες παρανομίες που συμβαίνουν στο «κράτος της Ζαχάρως» το οποίο και διαφεντεύουν με την προκλητική ανοχή κυβερνητικών παραγόντων .

Το Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποφάσισε ΟΜΟΦΩΝΑ ότι : «δεν στοιχειοθετείται πειθαρχικό παράπτωμα εκ μέρους του εγκαλούμενου συν. Γ. Νοδάρου , καθώς στο πλαίσιο του δημοσιογραφικού του έργου , ασκούσε κριτική και ότι κατ επανάληψη ζήτησε την άποψη των εγκαλούντων . Ως εκ τούτου , η έγκλιση απορρίπτεται ως αβάσιμη…»

Ως εκ τούτου λοιπόν, συνεχίζουμε την δημοσιογραφική μας έρευνα υποσχόμενοι νέες αποκαλύψεις, αψηφώντας τις απειλές , τα ανώνυμα απειλητικά τηλεφωνήματα , τους κάθε είδους πιστολάδες , τους θρασύδειλους πληρωμένους τραμπούκους…και τα παπαγαλάκια της δημοσιογραφίας .

Category: Ζαχάρω

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed