ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟΤΕ …ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ !

25 Αυγούστου 2009 | By

« Αγγελική, Μαρία, Αναστασία, Κωνσταντίνε σας ευχόμαστε καλό ταξίδι. Μπορεί να φύγατε από κοντά μας αλλά θα ζείτε πάντα μέσα στις καρδιές μας . Ολες οι αναμνήσεις , τα όνειρα , τα αστεία οι εμπειρίες μας θα είναι βαθιά ριζωμένες στις καρδιές μας…»

Από τον τάφο των αγγελουδιών και της μητέρας τους …της οικογένειας του τραγικού πατέρα Γιώργου Παρασκευόπουλου στην Αρτέμιδα Ηλείας.

ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΚΛΑΨΕΙ ;

ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΟΡΓΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΙΚΟ ΧΑΜΟ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥΣ;

ΚΑΙ ΟΜΩΣ …ΚΑΝΕΝΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙ , ΑΡΜΟΔΙΟΣ , ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ, ΥΠΟΥΡΓΟΣ … ΔΕΝ ΕΝΟΙΩΣΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΤΥΠΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΕΥΘΙΞΙΑΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ.

ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ …ΑΘΛΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ … ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΜΟΡΦΗ … ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ …ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ…

*** Ευχαριστώ γιά την φωτογραφια , την Αννα Αγγελιδου και την εφημερίδα «Πρωϊνη» του Πύργου.

Category: Αποκαλύψεις

About the Author ()

Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Ο/Η Anonymous λέει:

    Και όχι μόνο τότε κανείς δεν παραιτήθηκε, αλλά ούτε και τώρα κανείς έχει το παραμικρό αίσθημα ευθιξίας και φιλότιμου, που «η ιστορία δυστυχώς επαναλαμβάνεται», ευτυχώς χωρίς τον τραγικό απολογισμό των ανθρώπινων ψυχών που χάθηκαν το 2007. Αντιθέτως, εξακολουθούν οι «αρμόδιοι ανευθυνοϋπεύθυνοι» να μην ολοκληρώνουν την δικογραφία που αφορά στην απώλεια των ανθρώπων, να μην αποδίδουν τιμωρία και δικαίωση για τις ψυχές, να μην αφήνουν να ησυχάσουν ούτε οι νεκροί ούτε οι ζωντανοί με τις τραμπουκικές ενέργειές τους, και να έχουν και το θράσος να απειλούν απροκάλυπτα όλους όσους αντιστέκονται στις βουλές τους. Κατά τα άλλα, βρισκόμαστε ξανά σε τροχιά εκλογών, και ο Θεός βοηθός για τον χειμώνα που έρχεται….
    ΤΡΕΧΑΝΤΗΡΙ

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed