Ασύλληπτο: «Μπράβοι» διέκοψαν παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου όταν αναφέρθηκε στον Μαρινάκη (Video)

3 Δεκεμβρίου 2021 | By

Ένα ασύλληπτο περιστατικό σημειώθηκε σε παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου όταν ο γνωστός κωμικός αναφέρθηκε στον Βαγγέλη Μαρινάκη. Οι εικόνες που εκτυλίχθηκαν είναι πραγματικά απίστευτες: Η δημοσιογράφος Σάσα Σταμάτη, συνοδεία μπράβων έκαναν κυριολεκτικά «ντου» στη σκηνή προκειμένου να διακόψουν την παράσταση επειδή ο κωμικός σατίριζε τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Συγκεκριμένα, η παράσταση «200 χρόνια δανεικά» στο Θέατρο «Τζένη Καρέζη» διεκόπη βιαίως όταν η συγκεκριμένα ομάδα όρμησε στη σκηνή, που σύμφωνα με τον Χριστόφορο Ζαραλίκο πρόκειται για μπράβους, όταν στα πλαίσια της παράσταση ο ηθοποιός αναφέρθηκε σατιρικά στον εφοπλιστή και πρόεδρο του Ολυμπιακού.

«Σας παρακαλώ» ακούγεται να λέει επανειλημμένα δια του μικροφώνου ο Χρ. Ζαραλίκος τη στιγμή που η σκηνή έχει γεμίσει με ανθρώπους και η ένταση είναι εμφανέστατη ενώ θεατές τους διώχνουν.

Τα ερασιτεχνικά βίντεο είναι αποκαλυπτικά:

Η ανάρτηση Ζαραλίκου με αιχμές για Μητσοτάκη

«Στην χώρα που είσαι πρωθυπουργός @kmitsotakis μπαίνουν μπράβοι σε θέατρο για να σταματήσουν την παράσταση και τους πετάει έξω το κοινό. Δεν αντέχουμε τόσο φιλελευθερισμό πια»
, τονίζει σε ανάρτησή του στο Twitter ο Χρ. Ζαραλίκος.

 

Tags:

Category: Αποκαλύψεις, Δικαιοσύνη, Δικαιώματα, Ελευθεροτυπία, Κομπίνες, Πολιτική, Ράδιο "αποκαλύψεις", Τύπος, Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed