Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ ΝΕΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

31 Μαρτίου 2009 | By

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΓ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΡΙΖΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ.

Αργά χθες το βράδι με προσωπική παρέμβαση του κ. Προκόπη Παυλόπουλου και μετά από εντολή του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, διορίστηκε στην θέση του γενικού γραμματέα της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος ο νυν δήμαρχος της Ζαχάρως Πανταζής Χρονόπουλος.

Η τοποθέτησή του έγινε, σύμφωνα με πληροφορίες , λόγω του σωστού τρόπου διαχείρισης της οικονομικής βοήθειας προς τους πυρόποληκτους συμπολίτες του και του ενδιαφέροντός του γιά το φυσικό περιβάλλον και την οικολογία.

Η παραμπομπή του σε πολλές δίκες γιά διάφορα ποινικά αδικήματα , μέτρησαν πολύ θετικά στον διορισμό του καθώς έδειξε και δείχνει σε όλους το καλό παράδειγμα ότι «ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ…ΓΡΑΦΩ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ».

Βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ αργά χθες το βράδυ έστειλαν συγχαρητήρια τηλεγραφήματα στον νέο Περιφερειάρχη.

Category: Ζαχάρω

About the Author ()

Comments (4)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Ο/Η Anonymous λέει:

  Καλή πρωταπριλιά!!!!!!!
  Πάντως πραγματικά είναι πετυχημένο.
  ΤΡΕΧΑΝΤΗΡΙ

 2. Ο/Η Anonymous λέει:

  φτου φτου φτου

  μην τους δίνεις ιδέες…

 3. Ο/Η Anonymous λέει:

  Νοδάρε, δε μας ψήνεις! Είπαμε ότι είναι λαμόγια αλλά αν κάνανε καμιά τέτοια μαλακία θα έπρενα να μεταναστεύσουμε όλοι και δεν θα ‘χαν ποιος να τους ψηφίσει! Καλή πρωταπριλιά πάντως και πάντα επιτυχίες.

 4. Ο/Η ΗΛΕΚΤΡΑ λέει:

  τι να σου πω τωρα! το διαβασα με καθυστερηση 7 ημερων και εκανα το χυμο πορτοκαλακι που επινα, γαργαρα!!! Εγκεφαλικο με επιασε!!!!!

  Καλε πλακες ειναι αυτες?

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed