ΑΥΤΟΙ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΟΥΣ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ

31 Οκτωβρίου 2008 | By

Αγαπητοί μου φίλοι.

Μέσα από αυτή εδώ τη σελίδα θα ήθελα όλους σας μέσα από την καρδιά μου να σας ευχαριστήσω για την συμπαράσταση που εκφράσατε με διάφορους τρόπους , μετά την μαφιόζικη επίθεση που δέχθηκα έξω από το σπίτι μου από δύο πληρωμένους μπράβους της νύχτας.

Το κίνητρο της επίθεσής τους με βάση την γενικότερη επαγγελματική συμπεριφορά τους , ήταν όπως όλα δείχνουν ο ξυλοδαρμός και η αποστολή ηχηρού μηνύματος σε μένα αλλά και σε κάθε συνάδελφο δημοσιογράφο ή ΜΜΕ που εναντιώνεται στα σχέδια του υποκόσμου που δραστηριοποιείται στην ευρύτερη περιοχή της Ηλείας.

Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι τα πρόσωπα που έδωσαν την εντολή της πράξης βίας και οι ηθικοί αυτουργοί της επίθεσης εναντίον μου , δεν είναι άγνωστα. Εχουν ονοματεπώνυμο και καλύπτονται πίσω από τον μανδύα του τοπικού παράγοντα και του νεόπλουτου επιχειρηματία .

Τις τελευταίες εβδομάδες μέσα από την τεκμηριωμένη με επίσημα έγγραφα δημοσιογραφική μου έρευνα, αποκάλυψα στα ΜΜΕ όπου εργάζομαι ότι στην πυρόπληκτη Ηλεία με τους δεκάδες νεκρούς συνανθρώπους μας, κάποιοι άνθρωποι της παρανομίας, σε συνεργασία με εργολάβους , τοπικούς παράγοντες και υπαλλήλους δημοσίων υπηρεσιών, προσπάθησαν να πλουτίσουν , είτε σε βάρος του περιβάλλοντος είτε εκμεταλλευόμενοι τον ανθρώπινο πόνο.

Χρησιμοποιώντας τις υψηλές τους κομματικές γνωριμίες και τις διασυνδέσεις , νοιώθοντας παντοδύναμοι και κουμανταδόροι της περιοχής, δεν δίστασαν να βάλουν χέρι στην ανθρωπιστική βοήθεια που ξένα κράτη έστειλαν στην χώρα μας για την ανακούφιση των θυμάτων της φωτιάς.
Οι προστατευόμενες από διεθνείς συμβάσεις περιοχές της Ηλείας , έγιναν από την μια μέρα στην άλλη τσιφλίκι τους , με την προκλητική ανοχή των αρμοδίων υπηρεσιών .
Τα ποτάμια επίσης μετατράπηκαν σε παράνομες κερδοφόρες επιχειρήσεις εξόρυξης αδρανών υλικών …
Η δημοσιογραφική έρευνα έφερε στο φως συγκλονιστικά στοιχεία για την παράνομη δράση τους σε πολλά άλλα επίπεδα καθώς και αποδείξεις «φωτιά» για τις διασυνδέσεις και την διαπλοκή μεταξύ τους .

Ολοι αυτοί , μη έχοντας άλλον τρόπο να αντιδράσουν στην «ζημιά» που υπέστησαν από την δημοσιότητα και τις αποκαλύψεις , αποφάσισαν να δράσουν με μαφιόζικους τρόπους στέλνοντας μπράβους στο σπίτι μου.

Δυστυχώς μεγάλη ευθύνη σε όλα αυτά φέρουν οι τοπικοί βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ στην Ηλεία, η Νομαρχία , ο γενικός γραμματέας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας , η Αστυνομία αλλά και οι τοπικές δικαστικές Αρχές, οι οποίες υποθάλπουν με την σιωπή τους την μαφία της περιοχής . Παρά τις αποκαλύψεις που είδαν το φως της δημοσιότητας ουδέποτε έκανα ουσιαστική παρέμβαση .

Οι πολίτες , το υγιές κομμάτι των διωκτικών Αρχών και του πολιτικού μας συστήματος , γνωρίζουν πολύ καλά τα ονόματά των εντολέων της μαφιόζικης επίθεσης και την παράνομη δραστηριότητά τους σε διάφορα επίπεδα.

Γνωρίζουν το παρελθόν και το παρών τους και φυσικά κρίνουν και πράττουν ανάλογα.

ΓΙΑΤΙ Η ΜΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ…

Δεν τους φοβάμαι . Συνεχίζω με μεγαλύτερο πείσμα και θάρρος.

Σας ευχαριστώ και πάλι όλους μέσα από την καρδιά μου για την στήριξη και την συμπαράστασή σας .

——————————————————————————————–
Grèce : la FJE condamne le tabassage d’un journaliste pour ses reportages

http://www.lemonde.fr/web/depeches/0,14-0,39-37419487@7-58,0.html

AFP 27-10-08

La Fédération européenne des journalistes (FEJ) a condamné le passage à tabac d’un journaliste grec pour, selon elle, ses reportages sur l’exploitation touristique des terrains ravagés en Grèce par les violents incendies de 2007, a indiqué lundi l’Observatoire d’Helsinki (Espe).

«Nous nous joignons à nos collègues grecs pour réclamer une enquête approfondie pour trouver non seulement ceux qui ont attaqué Makis (Nodaros) mais aussi ceux qui ont ordonné cette agression scandaleuse», a indiqué Aidan White, secrétaire général de la FEJ, cité dans un communiqué et publié par l’Espe.

Journaliste connu pour ses révélations sur les projets controversés du gouvernement sur l’exploitation touristique des forêts et cultures ravagés par les incendies en Péloponnèse (sud-ouest) en août 2007, Makis Nodaros a été hospitalisé jeudi dernier après avoir été violemment tabassé devant sa maison par deux inconnus qui ont pris la fuite.

Les syndicats des journalistes grecs ont fortement condamné cet acte «qui vise à terroriser les journalistes quand ils révèlent la vérité».

Parmi les plus dévastateurs du pays, les incendies de 2007 ont fait 77 morts et ravagé près de 270.000 hectares, dont la plupart dans le Péloponnèse et sa côte ouest.

Plusieurs habitants autour du village Zacharo, où avaient péri 67 personnes, ainsi les organisations écologistes, dont la WWF-Grèce, ont mis en garde le gouvernement contre l’exploitation touristique de la région, dont une grande partie fait partie d’une réserve naturelle.———————————————————————————————–

Category: Αποκαλύψεις

About the Author ()

Comments (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Ο/Η Λωτοφάγος λέει:

    Nα είσαι καλά!

  2. Ο/Η ΗΛΕΚΤΡΑ λέει:

    Ισως θα πρέπει να προσθέσετε σε αυτή τη λίστα των θεμάτων που «θίξατε» και που τόσο ενόχλησαν τους ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ και όχι μόνο και το θέμα της ΣΤΡΟΦΙΛΙΑΣ. Πολλά τα δημοσιεύματα , πολλές οι αναφορές … Δεν ξέρω κατά πόσο βοήθησαν ώστε επι τέλους να υπογραφεί η ΚΥΑ που αναγνώριζε το ΚΟΤΥΧΙ/ΣΤΡΟΦΥΛΙΑ ως ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ….

    Ξέρω ότι 10 μέρες αργότερα η ΣΤΡΟΦΥΛΙΑ ΤΥΛΙΧΤΗΚΕ ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ…
    Ξέρω ότι δεν ήταν τυχαιο..
    Ξέρω ότι πια το μαχαίρι έφτασε στο κόκαλο.
    Ξέρω ότι πια η συμφορά που προξένησαν & συνεχίζουν να προξενούν κάποιοι στο τόπο ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ…

    Ας ξέρουν και ΟΙ ΑΞΙΟΤΙΜΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΟΤΙ Η ΣΤΡΟΦΙΛΙΑ , Ο ΚΑΙΑΦΑΣ, ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ και πολλά άλλα ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΛΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. Ειναι ΘΗΣΑΥΡΟΣ που ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ & ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ.
    Ειναι ΔΙΚΑ ΜΑΣ & ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΞΑΝΑΓΕΝΝΗΘΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΟΜΟΡΦΟ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ!!!

    ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΔΩ!!!!

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed