ΙΣΤΟΡΙΑ ΦΡΙΚΗΣ

16 Δεκεμβρίου 2007 | By

Εμποροι διαστροφής
Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΑΡΝΕΛΛΟΥ
Πέρα από την κοινωνική εξαθλίωση που αναδεικνύει η παρακάτω ιστορία, αναδεικνύεται και η διαστροφή ορισμένων αξιωματικών της Αστυνομίας, οι οποίοι «πούλησαν» την είδηση της φρικτής αυτής ιστορίας σε επιλεγμένα μέσα ενημέρωσης προχθές τη νύχτα για να κάνουν δημόσιες σχέσεις!

ΒΙΑΖΑΝ ΑΔΕΛΦΑΚΙΑ πατριός, γείτονας και ο παπάς του Ολυμπιακού Χωριού στο Ιλιον – Η μάνα εισέπραττε…
Η κόλαση δίπλα μας

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΑΡΝΕΛΛΟΥ

Ο πραγματικός εφιάλτης πριν από τα Χριστούγεννα είναι εδώ, στη μεσαιωνική ελληνική πραγματικότητα, στο Ιλιον Αττικής, και όχι στα αθώα κινηματογραφικά παραμύθια των ημερών, με τον παραδοσιακό μπαμπούλα.

Μπαμπούλες για τρεις ανυποψίαστες παιδικές ψυχές εδώ και μερικά χρόνια ήταν η μάνα, ο πατριός, ο παπάς της ενορίας που βίασε παιδί στο παρεκκλήσι, και ένας 83χρονος, που τον ξέχασε ο Θεός κι είχε λεφτά να αγοράζει σεξουαλική ευχαρίστηση, λίγο πριν παραδώσει την ψυχή του στον διάβολο.

Η συγκλονιστική ιστορία, γροθιά στα στομάχια, που απορρυθμίζει την αναπνοή των κανονικών ανθρώπων, εκτυλισσόταν εδώ και πέντε χρόνια στο Ιλιον και, τα τρία τελευταία, στις κατοικίες του Ολυμπιακού Χωριού.Εχει η ιστορία τραγικά πρόσωπα και ανθρώπους τέρατα. Εχει έναν πατέρα που πέθανε πριν από πέντε χρόνια κι άφησε τρία ορφανά παιδιά και σύζυγο που άρχισε να εκδίδεται η ίδια αλλά και να «πουλάει» το εξάχρονο κορίτσι της για να ικανοποιεί τις επιθυμίες ενός γέρου.Εχει και έναν πατριό που συγκατοίκησε με τη μάνα, βίαζε το μικρό κορίτσι και επίσης το βασάνιζε όπως και τα άλλα δύο αδέλφια του.

Εβαζαν τα παιδιά να περπατούν σε παγάκια με γυμνά πόδια και να στέκονται στο ένα πόδι. Επίσης τα έδεναν με αλυσίδες ή σχοινιά στα δέντρα για… σωφρονισμό.Εχει η ιστορία και μια πάμπτωχη οικογένεια με δύο παιδιά, που συγκατοίκησε τα τελευταία δύο χρόνια με τη χήρα και τον φίλο της, για να προσέχει την κατάκοιτη γιαγιά των ανήλικων παιδιών.

Δέκα άτομα, πέντε μικρά, πέντε μεγάλοι σ’ ένα διαμέρισμα-κόλαση του Ολυμπιακού Χωριού, ένα απ’ αυτά όπου πριν από 3,5 χρόνια οι αθλητές της Ολυμπιάδας έκαναν πάρτι.Η αποκάλυψη της ιστορίας έγινε από την καταγγελία της φιλοξενούμενης μητέρας που κάτι υποψιάστηκε για τα παιδιά της. Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψαν τα ακόλουθα.* Μετά τον θάνατο του άνδρα της πριν από πέντε χρόνια η 28χρονη τότε «μάνα» άρχισε να εκδίδεται με ηλικιωμένους άνδρες και συστηματικά με έναν 78χρονο τότε. Σε ηλικία 6 ετών οδήγησε για πρώτη φορά το κορίτσι της στον «γέρο». Κράταγε το παιδί για να το βιάσει για 50 ευρώ.

Από το 2003 μέχρι τον Απρίλιο του 2007 η μητέρα οδηγούσε το παιδί για επίσκεψη στον ανώμαλο ηλικιωμένο για το 50άρικο!Το ίδιο διάστημα ο σύντροφος της μητέρας βίασε δύο φορές το κορίτσι και ασελγούσε σε βάρος του συστηματικά.Οταν το κοριτσάκι ήταν εννέα χρόνων το βίασε και ο 60χρονος ιερέας του χωριού στο παρεκκλήσι του ναού της ενορίας.Τον περασμένο Απρίλιο η «μάνα» εξέδωσε στον γέρο φίλο της και το 8χρονο κορίτσι της οικογένειας που φιλοξενούσε για 200 ευρώ.

Εκτός από το βιασμό, το κορίτσι βιντεοσκοπήθηκε γυμνό.Τα περασμένα Χριστούγεννα και το 8χρονο αγόρι της οικογένειας που φιλοξενούσε η μάνα-προαγωγός οδηγήθηκε στον 83χρονο για θωπείες και βιντεοσκόπηση αντί 200 ευρώ .Και το αποκορύφωμα: Πριν από 10 ημέρες ο πατριός και ο γέρος πήγαν να αρπάξουν από το Δημοτικό Σχολείο του Ολυμπιακού Χωριού το 11χρονο βασανισμένο κορίτσι, λέγοντας ότι η μάνα του τους το είχε πουλήσει για 2.000 ευρώ .

Ο εισαγγελέας που μελέτησε τη δικογραφία άσκησε ποινική δίωξη για 9 κακουργήματα και πλημμελήματα, τα οποία ο ανακριτής θα προσωποποιήσει επιμερίζοντας τις τυχόν ποινικές ευθύνες στη μάνα, το σύντροφό της, τον ιερέα και τον 83χρονο άνδρα, αλλά και σε κάθε άλλο πρόσωπο που θα προκύψει ότι εμπλέκεται στη ζοφερή αυτή υπόθεση.

Τα αδικήματα αφορούν:- Βιασμό και απόπειρα βιασμού- ασέλγεια σε ανήλικο έναντι αμοιβής- πορνογραφία- μαστροπεία- διακεκριμένη κλοπή- προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών προς ιδίαν χρήση- ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη σε βάρος ανήλικου- απόπειρα αρπαγής ανηλίκου- αντίσταση κατά της αρχής. Οι κατηγορούμενοι θα απολογηθούν ενώπιον του ανακριτή.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ 15.12.2007

Category: Αποκαλύψεις

About the Author ()

Comments (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Ο/Η ΒΟΡΕΙΟ ΣΕΛΑΣ λέει:

    Πρόκειται πράγματι για μια συγκλονιστική ιστορία φρίκης. Εχω κάνει σχετική ανάρτηση στο δικό μου blog, σε προσκαλώ να τη δεις, μαζί με τα σχόλια.

    Καλημέρα.

  2. Ο/Η kavouraki λέει:

    Είναι πολύ καλό να βγαίνουν αυτές οι ειδήσεις. Αλλά από ένα σημείο και μετά δε μπορούσα να διαβάσω άλλο…

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed