ΟΛΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΟΙ ΧΑΦΙΕΔΟΚΑΜΕΡΕΣ

11 Δεκεμβρίου 2007 | By

«ΠΑΤΑΞΗ εγκληματικότητας» επικαλείται ο πρόεδρος του Αρείου Πάγου
ΟΛΑ ΚΛΕΙΣΤΑ …ανοιχτές οι κάμερες

ΚλειστόνΔημόσιο, Σχολεία, Δικαστήρια, Ταμεία, Νοσοκομεία (πλην επειγόντων περιστατικών), ΔΕΚΟ, Πανεπιστήμια, Τράπεζες, Δήμοι, Ιατρεία, Οδοντιατρεία, Φαρμακεία, Δικηγορικά γραφεία, Συμβολαιογραφεία, Τεχνικά γραφεία, Βιομηχανίες, Οικοδομές, Ιδιωτικές εταιρείες
Δεν κινούνταιΜπλε λεωφορεία, Τρόλεϊ, Τρένα, Πλοία, Αεροπλάνα (όλα)
«Πράσινη ζώνη»Λειτουργούν 10 π.μ. – 3 μ.μ. Μετρό, Τραμ, Ηλεκτρικός (για διευκόλυνση της συγκέντρωσης των συνδικάτων)

Συγκεντρώσεις 12ης Δεκεμβρίου11 π.μ. Πεδίον ΑρεωςΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, ΟΤΟΕ, Ολυμπιακή, ΟΤΕ, Δάσκαλοι, Καθηγητές, Μηχανικοί, Δημοσιογράφοι, Δικηγόροι, Επαγγελματοβιοτέχνες (ΓΣΕΒΕ), Εμποροι (ΕΣΕΕΕ)10 π.μ. Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως (Δημαρχείο)Συγκέντρωση του ΠΑΜΕ (ΚΚΕ κ.ά.)

Μόνον οι χαφιεδοκάμερες θα λειτουργούν αύριο, ημέρα γενικής απεργίας. Πριν κατατεθεί η διάταξη για τον «Μεγάλο Αδελφό», η κυβέρνηση στρέφει τις κάμερες στους απεργούς για την «πάταξη της εγκληματικότητας», όπως δήλωσε και ο πρόεδρος του Αρείου Πάγου. Τα συνδικάτα, οι σύλλογοι των επιστημόνων, οι φορείς των εμπόρων και των βιοτεχνών, οι ασφαλισμένοι και συνταξιούχοι αντιστέκονται στα κυβερνητικά σχέδια για τις συντάξεις. Η ΓΣΕΕ αναμένει ότι θα γίνει η μεγαλύτερη κινητοποίηση των τελευταίων χρόνων.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ 11.12.2007

Category: Αποκαλύψεις

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed