ΤΑ ΖΩΝΙΑΝΑ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ (Ν9)

29 Νοεμβρίου 2007 | By

Υποπτοι…είναι όσοι (σ.σ. Αθηναϊκά ΜΜΕ, εφημερίδες , τηλεοπτικά κανάλια, ραδιόφωνα, ο Λαζόπουλος…) επιχειρούν να ταυτίσουν την Ηλεία με τα Ζωνιανά …
Αυτό δηλώνει ο Ηλείος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Τζαβάρας πλέκοντας το εγκώμιο της τοπικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας…

Ο κύριος Τζαβάρας δικηγόρος στο επάγγελμα, είχε υπερασπιστεί κατά καιρούς στα δικαστήρια μεταξύ άλλων και άτομα που εμπλέκονταν σε σοβαρές υποθέσεις ναρκωτικών καθώς και τους επίορκους μπάτσους που καλλιεργούσαν χασίς στην Οινόη Ηλείας και οι οποίοι καταδικάστηκαν από τα δικαστήρια οριστικά και αμετάκλητα σε πολυετείς ποινές φυλάκισης.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας είχε δηλώσει στην Ελευθεροτυπία για την περίπτωση των ΄καταδικασθέντων Ηλείων μπάτσων ότι αυτοί ήσαν θύματα πλεκτάνης !!!
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ 25.10.2005 « Σε σχετική όμως ερώτηση γιατί παρέστη στο δικαστήριο ως συνήγορος υπεράσπισης του κυκλώματος των Ηλείων αστυνομικών που αποκάλυψε η «Ε», και οι οποίοι καταδικάστηκαν οριστικά και αμετάκλητα από τη Δικαιοσύνη για χασισοκαλλιέργεια σε πολυετείς καθείρξεις, ο κ. Τζαβάρας απάντησε: «Διότι πίστευα τότε και πιστεύω ότι οι αστυνομικοί ήταν θύματα πλεκτάνης».

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ

Category: Αποκαλύψεις

About the Author ()

Comments (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Ο/Η Anonymous λέει:

  EYHOMAI MIA MERA? H ALITHIA NA VGH ME MORFI TSOUNAMI. KAI NA MIN GLITOSI KANENAS TOUS. GIA NA SOTHI O NOMOS..

 2. Ο/Η απ' αλλού λέει:

  Μάκη,
  κάποιοι απευθύνονται σε …»ΥΠΝΟΥΣ»,
  μα υπάρχουν και κάποιοι που απευθύνονται σε «ΕΞ-ΥΠΝΟΥΣ»…
  ο καθένας διαλέγει το κοινό του ή το ακροατήριό του…

  Σίγουρα δεν ανήκουμε στους πρώτους!
  και
  σίγουρα ο κυρ βουλευτής δεν ανήκει στους δεύτερους…

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed