ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ …ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ

28 Οκτωβρίου 2007 | By


4η αναβολή της δίκης για απάτη σε βάρος εργάτη

Απίστευτη «μηχανή απάτης» σε βάρος ενός φτωχού εργάτη είχε «στήσει», σύμφωνα με τις δικαστικές Αρχές, ο πρώην πρόεδρος της ΔΕΥΑΖ Ζαχάρως Ηλείας Κ.Β. με σκοπό να διορίσει στη θέση τού εργάτη τον ανιψιό του! Στην απάτη φέρεται αναμειγμένος και ο Δ.Δ. μέλος του Δ.Σ της ΔΕΥΑΖ.

Σε βάρος και των δύο έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για απάτη και τους έχουν επιβληθεί ο περιοριστικό όρος απαγόρευσης της εξόδου από τη χώρα, ενώ ποινική δίωξη για ηθική αυτουργία στην απάτη έχει ασκηθεί και στον …ανιψιό που παραλίγο να πάρει τη θέση άλλου.Η υπόθεση επρόκειτο να εκδικαστεί χθες στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Πάτρας αλλά αναβλήθηκε για τέταρτη (!) συνεχόμενη φορά προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις, ψιθύρους και σχόλια…

Οπως αναφέρει το σχετικό βούλευμα 55/2004 του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ηλείας που έχει στη διάθεσή της η «Ε», ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΖ και το μέλος του Δ.Σ. απέκρυψαν από τον εγκαλούντα Γ.Ρ. ότι είχε επιτύχει με βάση την 318/18.2.2002 απόφαση του ΑΣΕΠ στη θέση του εργάτη ύδρευσης, παρότι τους είχε κοινοποιηθεί ενημερωτικό έγγραφο από το ΑΣΕΠ.Στη συνέχεια -με βάση πάντα το σχετικό βούλευμα- οι δύο κατηγορούμενοι παρέστησαν ψευδώς στον εγκαλούντα ότι η παραπάνω θέση είχε καταργηθεί και ότι είχε προκηρυχθεί άλλη θέση δίμηνης διάρκειας για το δημοτικό στάδιο Ζαχάρως, την οποία και τον παρότρυναν να καλύψει.

Ο εργάτης έπεσε στην παγίδα των δύο κατηγορουμένων, οι οποίοι μάλιστα τον υποχρέωσαν να υπογράψει και υπεύθυνη δήλωση(!) του Ν. 1599/86 ότι δεν επιθυμούσε να εργαστεί ως εργάτης στην ΔΕΥΑΖ.Στη συνέχεια ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΖ απέστειλε τη συγκεκριμένη δήλωση στο ΑΣΕΠ με σκοπό να λάβει τελικά τη θέση ο ανιψιός του Θ.Γ. (!!)

Μ.ΝΟΔΑΡΟΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ – 25/10/2007

Category: Ζαχάρω

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed