ΤΟ ΥΦΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΗ ΖΑΧΑΡΩ ΗΛΕΙΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ

25 Οκτωβρίου 2007 | By
Σας παραθέτουμε αυτούσια ένα σχόλιο στα Πολιτικά Παρασκήνια της «Ελευθεροτυπίας» και την οργίλη… απάντηση του παιδιάτρου – αντιδημάρχου και υπεύθυνου της αποθήκης του …μυστηρίου στη Ζαχάρω Ηλείας .
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΡΙΤΤΕΥΟΥΝ …
(Κάντε κλικ επάνω στα κείμενα , απολαύστε τον λόγο του εκπροσώπου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ (24.10.2007)

Δεν τρώμε…
Δείπνο στους δημοσιογράφους των αθηναϊκών μέσων ενημέρωσης παρέθεσε χθες, σε τουριστικό παραλιακό περίπτερο της περιοχής, ο λαλίστατος δήμαρχος της Ζαχάρως Πανταζής Χρονόπουλος, μαζί με τον γενικό γραμματέα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Σπύρο Σπυρίδωνα.Φυσικά και δεν κλήθηκε να παραστεί η «Ελευθεροτυπία» και είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι και χαρούμενοι γι’ αυτή την «παράλειψη». Διότι, για ακόμη μία φορά, αποδεικνύεται ότι δεν «λιβανίζουμε» κανέναν και ασκούμε κριτική στις κάθε είδους λαμογιές.Οπως στην προεκλογική παραχώρηση των 2.500 στρεμμάτων από την Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου στον Δήμο Ζαχάρως, στις «αρπαχτές» στην αποθήκη του… μυστηρίου, όπου βρίσκεται η βοήθεια των απλών πολιτών προς τους πυρόπληκτους, στο πλιάτσικο του δάσους του Καϊάφα κ.λπ. κ.λπ.
Μ.ΝΟΔ

Category: Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed