Η ΖΑΧΑΡΩ ΚΑΙ ΟΙ «ΚΟΡΙΟΙ» …

22 Οκτωβρίου 2007 | By

Μύδροι ΚΚΕ για τον δήμαρχο Ζαχάρως
Του Μ. ΝΟΔΑΡΟΥ
Στις παλιές καλές σχέσεις του δημάρχου της Ζαχάρως Πανταζή Χρονόπουλου με τον αποκαλούμενο «αρχικοριό» Μαυρίκη αναφέρθηκε χθες σε ανακοίνωσή της η νομαρχιακή επιτροπή του ΚΚΕ στην Ηλεία, αντιδρώντας στις πρόσφατες δημόσιες κατηγορίες του δημάρχου ότι μεταξύ των καταπατητών δημόσιων εκτάσεων στην ευρύτερη περιοχή του δήμου του βρίσκονται και στελέχη του ΚΚΕ.
Η Ν.Ε. του ΚΚΕ, αφού κατηγορεί τον κ. Χρονόπουλο για προβοκατόρικο ρόλο υπέρ των εγκληματικών σχεδίων για την περιοχή, σημειώνει ότι τον βαραίνουν μεγάλες ευθύνες για τη ρεμούλα που επικρατεί σε βάρος των πυρόπληκτων της Ηλείας και σημειώνει:«Είναι αυτός που μόλις το περασμένο καλοκαίρι νόμισε ότι μπορούσε να απαγορεύσει εκδήλωση του ΚΚΕ στη Ζαχάρω και αυτός που έβγαλε φιρμάνι το 2004 για να μειώσει τα μεροκάματα των αλλοδαπών εργατών. Είναι αυτός που ψηφοθηρούσε ψάχνοντας ακόμα και για γυναίκες από την Ουκρανία για να ικανοποιήσει τους εργένηδες και υποψήφιους γαμπρούς της περιφέρειάς του…».
«Ουδέν σχόλιο», ήταν η απάντηση του κ. Χρονόπουλου σε σχετική ερώτηση της «Ε» για τα όσα του προσάπτουν τα στελέχη του ΚΚΕ. «Εχω στοιχεία που δείχνουν ότι κάποιοι μέσα στο ΚΚΕ είναι καταπατητές με τρία σπίτια και καταπατημένη έκταση. Γι’ αυτό και φωνάζουν», ανέφερε.Χθες, κατά του δημάρχου Πανταζή Χρονόπουλου στράφηκε με ανακοίνωσή του ο Περιβαλλοντικός Σύλλογος Ζαχάρως. Τον κατηγορεί ευθέως για παρασκηνιακές διαδικασίες που είχαν στόχο την εδραίωση της καταστροφικής για το οικοσύστημα του Καϊάφα δυτικής χάραξης της Ιόνιας Οδού.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ – 19/10/2007

Category: Αποκαλύψεις, Ζαχάρω

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed