ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ

25 Σεπτεμβρίου 2007 | By

Η δημοσιογραφική αθλιότητα και η αλητεία στην Ηλεία καλά κρατεί καθώς διάφορα λαμόγια του χώρου συνεχίζουν να δρουν ανενόχλητα εκμεταλλευόμενα την ανοχή των τοπικών ΜΜΕ αλλά και τους κανόνες της αρπαχτής που επικρατούν γενικώς στον νομό.

Προκλητικότατο παράδειγμα αποτελεί γνωστός ξερόλας – δημοσιογραφίσκος ο οποίος χωρίς κανέναν ενδοιασμό και ίχνος ντροπής παραπληροφορεί την κοινή γνώμη με στημένα και ψευδή ρεπορτάζ υπέρ συγκεκριμένου προσώπου από το οποίο πληρώνεται.

Ο εν λόγω «κύριος» έχει αναλάβει για το ΜΜΕ που εργάζεται συγκεκριμένο δήμο, ενώ την ίδια ώρα εργάζεται και ως γραφείο Τύπου στον ίδιο δήμο και… όπως καταλαβαίνετε όλα του τα ρεπορτάζ πλημμυρίζουν από αντικειμενικότητα…

Οι κανόνες δημοσιογραφικής δεοντολογίας όπως αυτοί ορίζονται στα καταστατικά των δημοσιογραφικών ενώσεων της ΕΣΗΕΑ και της ΕΣΗΕΠΗΝ αναφέρουν με σαφήνεια ότι τέτοιου είδους αθλιότητες δεν είναι αποδεκτές και τιμωρούνται αυστηρά .

Κι αυτό διότι δεν μπορείς να είσαι αντικειμενικός και να αποκαλύπτεις τις λαδιές … εκείνου που σε πληρώνει…

Ας μαζέψουν λοιπόν το λαμόγιο, γιατί σε διαφορετική περίπτωση εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης που του έχουν πολλά μαζεμένα, θα προχωρήσουν σε επώνυμη καταγγελία με πλήθος σπαρταριστών αποδεικτικών στοιχείων…

Γιατί η αθλιότητα και η …αρπαχτή έχουν και τα όριά τους…

Category: Αποκαλύψεις

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed