Ι ΔΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ

24 Μαΐου 2012 | By

ΠΡΑΚΤΩΡ ΚΒ 007 !

Όταν το παρακράτος ψυχορραγεί … επιστρατεύει τους σκοτεινούς μηχανισμούς του για να πλήξει εκείνους που αποκαλύπτουν τις βρόμικες διαδρομές του χρήματος …
Μια άθλια προβοκάτσια των σκοτεινών μηχανισμών του παρακράτους που κυβερνά τη χώρα μας , ελάχιστες ώρες μετά την κυκλοφορία του 3ου τεύχους του περιοδικού HOT DOC του Κώστα Βαξεβάνη.
Τα πλοκάμια του παρακράτους βάπτισαν πράκτορα της ΕΥΠ (!!!) τον δημοσιογράφο μέσα από μια πλαστή απόδειξη είσπραξης χρημάτων …
Μερικές ώρες αργότερα η ΕΥΠ με επίσημη ανακοίνωσή της , όπως έκανε και στην ανάλογη περίπτωση του δημοσιογράφου Βασίλη Χήτου, με επίσημη ανακοίνωσή της διαψεύδει την είδηση και κάνει λόγο για πλαστή απόδειξη.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΥΠ : http://www.nis.gr/portal/page/portal/NIS/News/LatestNews?newid=182527 
   

http://www.koutipandoras.gr/?p=20876
Το παρακράτος ξεκίνησε, αλλά με λάθος στόχο. Το blog fimotro δημοσίευσε μια απόδειξη πληρωμής 50.000 ευρώ είσπραξης από την ΕΥΠ. Δεν έχει καμία σημασία να αναφερθώ στην πλαστότητα και όλα τα συναφή. Θα ήταν τραγικό. Σημασία έχει ότι το παρακράτος προσπαθεί να τα βγάλει πέρα και δεν μπορεί. Τα αφήνω όλα στην κρίση σας. Όσο για αυτούς που τους έφτασε η απόδειξη στα χέρια αλλά δεν ήξεραν δήθεν (και δεν ρώταγαν κιόλας) αλλά δημοσίευσαν, θα το πω καθαρά: είναι ένα τμήμα του παρακράτους.
Κώστας Βαξεβάνης

ΥΓ: Όλα αυτά μετά το HOT DOC και τις αποκαλύψεις για τις Τράπεζες

Category: Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Ο/Η Anonymous λέει:

    kai signomi, alla an ithele na parei xrimata tha ta eperne me apodixi mwre?!!! ma gia blakes mas pernan?!

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed