ΗΛΕΙΑ : Η ΜΕΓΑΛΗ ΤΩΝ …ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΣΧΟΛΗ !

11 Δεκεμβρίου 2012 | By

Διαιτησια για …γελια και για κλαματα τιναξε στον αερα ποδοσφαιρικο αγωνα  

Το ζήτημα της ανεπάρκειας των διαιτητών ποδοσφαίρου στην Ηλεία ανέδειξαν τα προχθεσινά επεισόδια στην Βάρδα στον αγώνα του τοπικού ΠΑΟ με την Δάφνη Ανδραβίδας. Ο επόπτης της συνάντησης υπέδειξε στις καθυστερήσεις του αγώνα αρχικά οφσάιντ γκολ του ΠΑΟ και μετά ανασκεύασε μετρώντας το γκολ , μετατρέποντας το γήπεδο σε αρένα !

« Τα θλιβερά γεγονότα ανέδειξαν για μια ακόμη φορά το σοβαρό πρόβλημα της διαιτησίας στην Ηλεία . Υπάρχουν διαιτητές που διευθύνουν σοβαρούς αγώνες και δεν ξέρουν να συντάξουν το φύλλο αγώνα . Υπάρχουν και άλλα περίεργα που συμβαίνουν στο τοπικό πρωτάθλημα» – δήλωσε στο IONION FM ο Γιώργος Τσουραπάς παράγοντας της Δάφνης Ανδραβίδας.

« Με την Δάφνη είμαστε δύο φιλικά σωματεία , έχουμε άριστες σχέσεις και είναι κρίμα εξ αιτίας της διαιτησίας να προκαλούνται εντάσεις. Θα πρέπει όλοι να αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις για την καλύτερη εικόνα του τοπικού ποδοσφαίρου και για την εξάλειψη τέτοιων περιστατικών. Δυστυχώς ορισμένοι διαιτητές δεν στέκονται στο ύψος των περιστάσεων» – δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΟ Βάρδας Γιάννης
Λέτζας .

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ : http://ionionfm.gr/player.php?clipid=44438&Narea=%C2%C1%D1%C4%C1&Mid=17&sub1=1&Sid=&sub2=

Category: Ποδόσφαιρο, Ράδιο "αποκαλύψεις"

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed