ΗΛΕΙΑ : Η ΜΑΦΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΑΠΕΙΛΕΙ

14 Ιανουαρίου 2013 | By

«Το 2009 ο τότε δήμος Βώλακος για τον συγκεκριμένο χώρο που λειτουργούσε παράνομα ως χωματερή τιμωρήθηκε με πρόστιμο 34.000 ευρώ . Αργότερα οι αρμόδιοι στον δήμο Πύργου ενέκριναν το ποσό των 76.000 ευρώ για την αποκατάσταση και ανάπλαση του χώρου . Όμως αντί αυτού έρχεται σήμερα ο δήμος Πύργου και Αρχαίας Ολυμπίας με απόφαση του αντιπεριφερειάρχη να συνεχίσουν την παρανομία και με το πρόσχημα της έκτακτης ανάγκης να μετατρέψουν την περιοχή μας σε απέραντο σκουπιδότοπο…» – κατήγγειλε στο ΙΟΝΙΟΝ FM ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου της Αλφειούσας Δημήτριος Βαρώτσος και αποκάλυψε ότι άγνωστοι του τηλεφωνούν με απόκρυψη και απειλούν τον ίδιο και την οικογένειά του επειδή αντιδρά στην λειτουργία της χωματερής δίπλα από τον Αλφειό.

«Έγκλημα κατά του περιβάλλοντος» – χαρακτήρισε την επαναλειτουργία της χωματερής στην Αλφειούσα ο Διονύσης Κράγκαρης μέλος της ΕΠΟΠ . « Είναι παράλογο ο αντιπεριφερειάρχης να νομιμοποιεί την αυθαιρεσία. Οι Οικολόγοι Πράσινοι μέσω του ευρωβουλευτή θα καταγγείλουν το θέμα στην ΕΕ» ανέφερε μεταξύ άλλων στο ΙΟΝΙΟΝ FM ο κ. Κράγκαρης.

«Κάποιοι εκβιάζουν καταστάσεις και παρανομούν με την διαχείριση των απορριμμάτων. Οι δικαστικές Αρχές πρέπει να ερευνήσουν σε βάθος την υπόθεση και να αποδώσουν ευθύνες» ανέφερε με παρέμβασή στην εκπομπή «Αποκαλύψεις» ο δημοτικός σύμβουλος Πύργου Γιώργος Ανδριόλας.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ : http://ionionfm.gr/player.php?clipid=44774&Narea=%C7%CB%C5%C9%C1,&Mid=17&sub1=1&Sid=&sub2=

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ : http://www.enet.gr/?i=issue.el.home&date=14%2F01%2F2013&id=335492

 

Tags:

Category: Αποκαλύψεις, Ράδιο "αποκαλύψεις"

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed