ΗΛΕΙΑ : ΑΠΑΤΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΨΑΧΝΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΑΣΩΣΗ ΤΩΝ 4 ΕΚΑΤ.ΕΥΡΩ!

4 Μαρτίου 2013 | By

ΣΑΛΟΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Η «ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ» – ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ – ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.

Την άμεση αντίδραση των δικαστικών Αρχών της Ηλείας προκάλεσε το χθεσινό αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της «ΚΕ» για τα 4 εκατ. Ευρώ( έργο συγχρηματοδοτούμενο από την Ε.Ε., με ποσοστό 79,37%, και ποσοστό εθνικής συμμετοχής 20,63% ) που δόθηκαν σε ιδιώτη για την αναδάσωση ενός ελατοδάσους στην ορεινή Ηλεία το οποίο ουδέποτε έχει καεί και – σύμφωνα με την τοπική κοινωνία και τους φορείς – δεν χρειάζεται αναδάσωση και παρεμβάσεις καθώς είναι απόλυτα υγιές.

Χθες το μεσημέρι ο εισαγγελέας πλημμελειοδικών Ηλείας Παναγιώτης Μεϊδάνης , διάταξε την διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης για το αδίκημα « της απάτης της βάρος του Ελληνικού Δημοσίου».  Ο εισαγγελικός λειτουργός στην παραγγελία του ζητά μεταξύ άλλων όλα τα σχετικά έγγραφα που επικαλείται το ρεπορτάζ της «ΚΕ»  τις καταθέσεις των τεσσάρων προέδρων των τοπικών συμβουλίων των χωριών Δίβρη, Τσίπιανα, Κρυόβρυση και Αστράς που μίλησαν στην εφημερίδα και τις απόψεις όλων των εμπλεκομένων στην υπόθεση προσώπων .   

Tags:

Category: Αποκαλύψεις, Αυτοδιοίκηση, Δικαιοσύνη, Καταστροφές, Πυρόπληκτοι, Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed