ΤΙ ΗΘΕΛΑΝ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΝΑΖΙ Ο ΕΚΔΟΡΟΣΦΑΓΕΥΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΡΛΕΟΝΕ ?

14 Μαρτίου 2012 | By

 
ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΣ …ΕΓΓΡΑΦΟ , Ο ΕΚΔΟΡΟΣΦΑΓΕΥΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΡΛΕΟΝΕ ! 
ΓΡΑΦΕΙ: Το Πουλάκι !
Κάποιοι λένε ότι δεν ποινικοποιούνται οι φιλίες και αυτό είναι σωστό και ανθρώπινο . Όμως αυτό δεν μπορεί να συμβαίνει σε καμιά περίπτωση με τα πολιτικά πρόσωπα καθώς ένας βουλευτής για παράδειγμα δεν μπορεί να συναναστρέφεται δημόσια με έναν κακοποιό ή κάποιον που έχει στη πλάτη του δεκάδες σοβαρές ποινικές διώξεις και καταδίκες .
Διότι τότε ο απλός πολίτης που θα τους δει μαζί , θα μπει σε πειρασμό να βγάλει  ίσως κάποια υπερβολικά και αυθαίρετα συμπεράσματα από τους συνειρμούς που θα κάνει στο μυαλό του…
Το λέω αυτό γιατί όπως μου σφύριξε ένα …πουλάκι , χθες σε γνωστή ταβέρνα στο Μπουρνάζι Αττικής,  ένα γνωστό πολιτικό πρόσωπο της Δυτικής Ελλάδας,  γνωστό στους δημοσιογραφικούς κύκλους της Αθήνας και ως Εκδοροσφαγεύς  και δύο ακόμη στελέχη του κόμματος του  , έτρωγαν στο ίδιο τραπέζι με γνωστό για την παραβατική του συμπεριφορά και τις καταδίκες του τοπικό παράγοντα,  γνωστό και ως  Κορλεόνε !
Μάλιστα το …πουλάκι και τυχαία αυτόπτης μάρτυς της περίεργης συνάντησης , άκουσε να λένε οι ευρισκόμενοι στο τραπέζι για ένα έγγραφο που ζητούσε με αγωνία το πολιτικό πρόσωπο από τον « Κορλεόνε» ο οποίος και υποσχέθηκε ότι θα το στείλει σήμερα !
Ρωτήσαμε το …πουλάκι μήπως είχε πιει λίγο κρασάκι παραπάνω κι έβλεπε πράγματα φανταστικά , αλλά μας διαβεβαίωσε ότι ήταν …στεγνό από αλκοόλ και ότι η συνάντηση είναι 100% πραγματική.
Μετά από αυτά προκύπτει το ερώτημα : Τι σχέση έχει ο Κορλεόνε με τον Εκδοροσφαγέα , ποιος είναι ο ρόλος του κόμματος στην υπόθεση και τι αφορούσε το έγγραφο ?
Αχ ρε πουλάκι δεν έβγαζες  μια φωτογραφία από το κινητό σου…
Η μήπως έβγαλες ρε πονηρούλι και δεν το λες …?    
  

Category: Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed