ΠΟΛΛΑ ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ

19 Μαρτίου 2013 | By

Επιτέλους !

Ηρθε η ώρα το ποδόσφαιρο στην Ηλεία να πάει πολλά έτη φωτός  μπροστά !

Δυο ικανότατοι παράγοντες , με μεγάλη ιστορία και προσφορά στα αθλητικά αλλά και στα τοπικά δρώμενα του νομού Ηλείας ,  ο αρχισυντάκτης της εφημερίδας «Πατρίς» – γραφείο Τύπου του Επιμελητηρίου Ηλείας – αρχισυντάκτης της ΕΡΑ κύριος Χρίστος Πλευριάς και ο αντιδήμαρχος του Πύργου Ηλείας κύριος Βασίλης Παναγόπουλος,  ανακοίνωσαν προ ημερών την  κοινή κάθοδό τους στην επερχόμενη εκλογική αναμέτρηση της Ε.Π.Σ.Η .

Η εξέλιξη αυτή δημιουργεί νέα δεδομένα στις εκλογές που πιθανότατα θα γίνουν αρχές Μαΐου, ίσως και τέλη Απριλίου και όπως όλα δείχνουν  σχηματοποιείται μια ισχυρή παράταξη που αναμένεται να κάνει   περίπατο στην εκλογική αναμέτρηση .

« Όταν ο σκοπός είναι κοινός, τότε οι θεμιτές προσωπικές φιλοδοξίες πρέπει να παραμερίζονται προκειμένου να επιτευχθεί.» – δήλωσαν από κοινού οι δύο παράγοντες δίνοντας το στίγμα τους .

Η κάθοδός τους στις εκλογές της ΕΠΣΗ , αποτελεί την ελπίδα στους Ηλείους ποδοσφαιριστές και στους παράγοντες ,  ότι ήρθε επιτέλους η ώρα το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός της Ηλείας να ξεκολλήσουν από την αφάνεια και  πάνε πολλά έτη φωτός μπροστά .-  

Tags:

Category: Αποκαλύψεις, Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed