ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΤΟ ΗΟΤ DOC : «ΜΕ ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΗ ΖΑΧΑΡΩ ΔΕΝ ΔΙΚΑΖΕΣΑΙ ΠΟΤΕ»

25 Απριλίου 2013 | By

ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ !

Δέκα χρόνια  εκκρεμεί περιέργως στα δικαστήρια της Πάτρας η   εκδίκαση μιας πρωτοφανούς απάτης  σε βάρος πολίτη που πέτυχε σε διαγωνισμό μέσω του ΑΣΕΠ στη ΔΕΥΑ της Ζαχάρως Ηλείας ,  αλλά δεν πήγε ποτέ για δουλειά καθώς εξαπατήθηκε από μέλη του διοικητικού συμβουλίου οι οποίοι προσέλαβαν τον ανεψιό του προέδρου της υπηρεσίας .

Ο «ανεψιός» ενώ παραπέμπεται μαζί με δύο μέλη του ΔΣ σε δίκη με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα , εξακολουθεί να εργάζεται σα να μη τρέχει τίποτα… Την ίδια ώρα που  ο εξαπατημένος πολίτης δίνει αγώνα επιβίωσης μαζί με την οικογένειά του ως μετανάστης στη Γερμανία , περιμένοντας με υπομονή και καρτερικότητα την δικαίωση του όποτε και αν το …αποφασίσει η  Ελληνική Δικαιοσύνη.        

Όπως καταγγέλλουν οι συγγενείς του εξαπατημένου πολίτη στο HOT DOC υπάρχει η αίσθηση ότι κάποιοι δεν θέλουν να γίνει η συγκεκριμένη δίκη . Η εκδίκαση της υπόθεσης κατά περίεργο τρόπο έχει αναβληθεί στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Πάτρας  πάνω από δέκα φορές καθώς αυτή εισάγεται με μεγάλο νούμερο στο πινάκιο με αποτέλεσμα να εκκρεμεί από τις 26 Μάρτη 2007 μέχρισήμερα ! Τελευταία φορά είχε προγραμματιστεί να γίνει στις 16 Ιανουαρίου 2013 αλλά αναβλήθηκε ξανά για τις 28 Δεκεμβρίου 2013!  

 « Η περιπέτεια του γιου μου ξεκίνησε το 2002 όταν ήταν 26 ετών. Σήμερα είναι 36 και ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί καθώς όλα τα δικαστήρια αναβάλλονται από το 2007 και μετά . Το παιδί μου που σήμερα είναι πατέρας δύο ανήλικων παιδιών , αναγκάστηκε πριν από δύο χρόνια να φύγει για μετανάστης στη Γερμανία μαζί με την οικογένειά του . Εργάζεται πολύ σκληρά για να τα βγάλει πέρα και περιμένει την Ελληνική Δικαιοσύνη να το δικαιώσει. Βιώνουμε μια αφάνταστη ταλαιπωρία και προσπαθούμε να δικαιωθούμε ώστε ο γιος μου να πάει στη εργασία του και στη θέση που πήρε μέσω του ΑΣΕΠ. Εχω πάρει δύο Τραπεζικά δάνεια για να καλύψω τα δικαστικά έξοδα και ένας εκ των δικηγόρων της Ηλείας που είχε αναλάβει την υπόθεση με πούλησε …Ζητάμε το αυτονόητο. Να γίνει επιτέλους η δίκη» – λέει στο HOT DOC  η Δήμητρα , μητέρα του Γιώργου Ρέντζιου αποκαλύπτει    ότι ο δικηγόρος που είχε αναλάβει την υπόθεση την …πούλησε !

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ : http://ionionfm.gr/player.php?clipid=46248&Narea=%C7%CB%C5%C9%C1,&Mid=17&sub1=1&Sid=&sub2=

 

Tags:

Category: Αποκαλύψεις, Αυτοδιοίκηση, Δικαιοσύνη, Δικαιώματα, Ζαχάρω, Πολιτική, Ράδιο "αποκαλύψεις", Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed