ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΙΚΡΑ ; ΠΩΣ ;

27 Απριλίου 2013 | By

Γράφαμε στις 19 Μάρτη 2013 http://apokalypseis.com/?p=2429 ότι το ποδόσφαιρο στην Ηλεία μας θα μπορούσε να πάει πολλά έτη φωτός μπροστά αν οι δύο ικανότατοι παράγοντες , με μεγάλη ιστορία και προσφορά στα αθλητικά αλλά και στα τοπικά δρώμενα του νομού Ηλείας ,  ο αρχισυντάκτης της εφημερίδας «Πατρίς» – γραφείο Τύπου του Επιμελητηρίου Ηλείας – αρχισυντάκτης της ΕΡΑ κύριος Χρίστος Πλευριάς και ο αντιδήμαρχος του Πύργου Ηλείας κύριος Βασίλης Παναγόπουλος που  ανακοίνωσαν τότε την  κοινή κάθοδό τους στην  εκλογική αναμέτρηση της Ε.Π.Σ.Η  , θα κέρδιζαν τις εκλογές .

Η κάθοδός τους στις εκλογές της ΕΠΣΗ , αποτελούσε  την ελπίδα στους Ηλείους ποδοσφαιριστές ,  στους παράγοντες και στους πολίτες , για να πάει πολλά έτη φωτός μπροστά το άθλημα.

Δυστυχώς η σημερινή εκλογική αναμέτρηση επεφύλασσε πολύ δυσάρεστες εκπλήξεις για τα δύο έμπειρα στελέχη του ποδοσφαίρου και για το Ηλειακό ποδόσφαιρο γενικότερα καθώς δεν κέρδισαν στις εκλογές αν και μέχρι αργά χθες το βράδυ ήσαν το φαβορί !

Τι μεσολάβησε άραγε και άλλαξε η πρόθεση ψήφου των αθλητικών σωματείων της Ηλείας μας ? Τι έφερε «τούμπα» τις σχεδόν κερδισμένες εκλογές ?  Κανείς δεν γνωρίζει . Όμως αυτό που ξέρουμε όλοι από σήμερα είναι ότι η Ηλείας μας είχε μια ακόμα ευκαιρία να πάει μπροστά ποδοσφαιρικά και την έχασε …

Κρίμα για όλους μας …Κρίμα για τον αθλητισμό …Κρίμα γιά  τον πολιτισμό …Κρίμα γιά την Ηλεία μας

Να δω τώρα πως θα ξεπεράσουμε αυτή την μεγάλη πίκρα…

 

Tags:

Category: Αποκαλύψεις, Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed