Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΦΟΡΑΕΙ ΛΕΥΚΑ ΚΟΛΑΡΑ

28 Απριλίου 2013 | By

ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΝΟΔΑΡΟΥ 

Μια συμμορία επώνυμων μαφιόζων στην Ηλεία , εξακολουθεί σε καιρό οικονομικής κρίσης να πλουτίζει από το δημόσιο χρήμα σε βάρος της εθνικής οικονομίας και των εκατομμυρίων πολιτών που βιώνουν καθημερινά την εξαθλίωση .

Λαδώνοντας κατάλληλα  τα  διεφθαρμένα γρανάζια ενός  κρατικού μηχανισμού που καταρρέει , καταφέρνουν εδώ και χρόνια με συνοπτικές διαδικασίες να βάζουν στο χέρι τεράστια χρηματικά ποσά τα οποία στην συνέχεια προωθούν σε τραπεζικούς λογαριασμούς του εξωτερικού η τα προωθούν στο μετοχικό κεφάλαιο υπεράκτιων εταιρειών με σκοπό να εξαφανίσουν τις διαδρομές του χρήματος.

Οι πιο τολμηροί από αυτούς επενδύουν το μαύρο χρήμα που άρπαξαν από τα ταμεία του κράτους με την αγορά ακινήτων σε  περιοχές φιλέτα αφού πρώτα μεταβιβάσουν την κυριότητα των ακινήτων σε συγγενικά πρόσωπα η σε έμπιστους φίλους.

Αν κάποιος είχε την μαγική ικανότητα να κρυφοκοιτάξει στους Τραπεζικούς λογαριασμούς όλων αυτών θα έμενε με το στόμα ανοιχτό από τα τεράστια χρηματικά ποσά που θα έβλεπε μέσα , από ανθρώπους που κάποτε δεν είχαν σώβρακο να φορέσουν και σήμερα πλασάρονται στην πιάτσα του πολύπαθου νομού , ως νεόπλουτοι πετυχημένοι επιχειρηματίες η παράγοντες με προκλητικές αγορές ακινήτων η πανάκριβων αυτοκινήτων .

Με μεθοδικότητα και επιμονή , όλο αυτό το σάπιο κύκλωμα που έχει δυστυχώς και πολιτικές προεκτάσεις μέσα στον χρόνο , κατάφερε να δημιουργήσει γύρω του την προστατευτική εικόνα του «τίμιου» , η του «αγωνιστή» η του «ασυμβίβαστου» που δήθεν ενδιαφέρεται για την κοινωνία και το καλό της Ηλείας.

Ένα αποκαλυπτικό cd που έπεσε κάποτε τυχαία στα χέρια μου με περιεχόμενο την δραστηριότητα, τις επαφές  και τα ραντεβού των γραφείων ενός τέτοιου « επώνυμου παράγοντα» αποτυπώνει με στοιχεία και ονόματα τις σκοτεινές διασυνδέσεις όλων αυτών , τις επαφές μεταξύ τους, τα ρουσφέτια τους , τις εντολές τους  για την υλοποίηση περίεργων αιτημάτων και την μικροπολιτική τους απέναντι στους δύστυχους πολίτες της Ηλείας που αναρωτιούνται για το ποιος άραγε ευθύνεται που τούτος ο νομός έγινε τα τελευταία χρόνια ένα απέραντο μπάχαλο και ένα νόμιμο πλυντήριο δημοσίου χρήματος που προέρχεται από τις αριστοτεχνικές κομπίνες και τις αρπαχτές .

Όπως μου έλεγε πρόσφατα ένα φίλος μου που γνωρίζει καλά πρόσωπα και πράγματα , κάποτε στην Ηλεία ήταν σε όλους γνωστοί  οι τοπικοί «μαφιόζοι» καθώς διακρίνονταν από την συνεχή παραβατική τους συμπεριφορά και τον βίαιο τρόπο στις αντιδράσεις τους.

Σήμερα τα πράγματα έχουν αλλάξει…

Η τοπική μαφία απέκτησε αγγελικό πρόσωπο . Είναι υπεράνω υποψίας , κηρύσσει χωρίς ίχνος αναστολής παντού την δήθεν διαφάνεια στον δημόσιο βίο, διαφημίζει το φιλανθρωπικό της έργο και φοράει πάντα τα καλά της ακριβά κοστούμια κάνοντας μέχρι και μετάνοιες στις εκκλησίες.

Ετσι  «θολώνει» τα νερά για να μην εντοπιστεί . Η νομίζει ότι τα θολώνει.  Η απληστία τους όμως τους οδηγεί σε μοιραία λάθη και στην αποκάλυψη της μαφιόζικης δραστηριότητά τους…

Μη με ρωτήσετε για ποιους τα γράφω όλα αυτά  .

Θα σας απαντήσω με ερώτηση :

«Γιατί δεν χρησιμοποιείτε το μυαλό σας ;»  

Tags:

Category: Αμακιγιάριστα, Αποκαλύψεις

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed