ΗΧΗΡΗ ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΗΛΕΙΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΣΤΟ ΛΟΥΚΕΤΟ ΤΗΣ ΕΡΤ

19 Ιουνίου 2013 | By

Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΗΣ ΝΕΤ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΕΤΡΑΚΟΣ ΜΙΛΟΥΝ ΣΤΙΣ «ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ» 

Την μεσοβέζικη απόφαση του ΣτΕ για την ΕΡΤ και τον ρόλο των τοπικών φορέων , των πολιτικών και κομματικών παραγόντων της Ηλείας στις κινητοποιήσεις των απολυμένων της ΕΡΑ Πύργου και της ΝΕΤ σχολίασε στο ΙΟΝΙΟΝ FM  και στην εκπομπή «Αποκαλύψεις» ο δημοσιογράφος της ΝΕΤ Γιώργος Μαρινόπουλος. 

«Προχωράμε με ψηλά το κεφάλι και με αξιοπρέπεια στέλνουμε σε όλους ένα μήνυμα αγωνιστικότητας απέναντι στα ισοπεδωτικά μέτρα της τρικομματικής κυβέρνησης . Οι άνθρωποι που έβγαλαν από το τέλμα την Ηλεία, εκείνοι που με τις ενέργειές τους μεθόδευσαν την κατασκευή της Ολυμπίας Οδού και του πολιτικού Αεροδρομίου στην Ανδραβίδα στάθηκαν και στέκονται δίπλα στον αγώνα των εργαζομένων της ΕΡΤ. Τους ευχαριστούμε πολύ…» – ανέφερε με νόημα ο Γιώργος Μαρινόπουλος καυτηριάζοντας με τον δικό του τρόπο την ηχηρή σιωπή πολλών πολιτικών και κομματικών παραγόντων της Ηλείας απέναντι στο λουκέτο της ΕΡΤ.

Υπόδειγμα έντιμου δημοσιογράφου που πράττει τα πάντα για την ενημέρωση των πολιτών αδιαφορώντας για τις όποιες επιπτώσεις χαρακτήρισε τον δημοσιογράφο της ΝΕΤ και καλεσμένο στην εκπομπή ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ του IONION FM Γιώργο Μαρινόπουλο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας Θανάσης Πετράκος. « Ο Γιώργος Μαρινόπουλος τιμά το λειτούργημα του ρεπόρτερ και είναι ένας από τους εκατοντάδες δημοσιογράφους της ΕΡΤ που με ήθος και αγωνιστικότητα μεταφέρουν την αλήθεια στους πολίτες επί σειρά ετών. Θα μας βρουν απέναντι τους εκείνοι που στο όνομα της οικονομικής κρίσης ισοπεδώνουν τα πάντα και καθιστούν ανέργους έντιμους δημοσιογράφους όπως ο Γιώργος Μαρινόπουλος» – ανάφερε μεταξύ άλλων στο ΙΟΝΙΟΝ FM ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας Θανάσης Πετράκος.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟhttp://ionionfm.gr/player.php?clipid=46863&Narea=%C7%CB%C5%C9%C1,&Mid=17&sub1=1&Sid=&sub2=

Tags:

Category: Αποκαλύψεις, Ελευθεροτυπία, Πολιτική, Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed