ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ «ΑΡΧΟΝΤΕΣ» ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ

27 Ιουνίου 2013 | By

ΕΦΤΑ ΜΗΝΕΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟ !

ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΝΟΔΑΡΟΥ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ- http://www.enet.gr/?i=issue.el.home&date=27/06/2013&id=371457

Οι καμπάνες της δικαιοσύνης ήχησαν ξανά προχθές για τρείς νυν πρώην αιρετούς «άρχοντες» της τοπικής αυτοδιοίκησης στον «αμαρτωλό» δήμο της Ζαχάρως Ηλείας .

Δύο εκ των καταδικασθέντων είναι ο πρώην δήμαρχος της πόλης Πανταζής Χρονόπουλος που έχει εκπέσει του αξιώματός του με απόφαση του υπουργείου Εσωτερικών λόγω των καταδικών και της προκλητικής παραβατικής συμπεριφοράς του και ο νυν δήμαρχος Γεώργιος Μπάμης. Ο τρίτος εκ των καταδικασθέντων  είναι ο νυν διευθυντής της παιδιατρικής κλινικής του Κέντρου Υγείας Ζαχάρως και πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ιωάννης Σχίζας.

Οι ανωτέρω καταδικάσθηκαν στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Ζαχάρως σε τρεις διαφορετικές δίκες που διεξήχθησαν την ίδια ημέρα.

Ο έκπτωτος δήμαρχος της πόλης Πανταζής Χρονόπουλος καταδικάστηκε σε φυλάκιση 6 μηνών για υποβάθμιση περιβάλλοντος στην προστατευόμενη περιοχή των Σχίνων καθώς κατηγορείται ότι κατέστρεψε τις αμμοθίνες στην προσπάθειά του να ανοίξει αυθαίρετα δρόμο προς την παραλία.

Ο νυν δήμαρχος Γεώργιος Μπάμης καταδικάστηκε σε φυλάκιση 7 μηνών διότι ως πρώην πρόεδρος στην ΔΕΥΑ Ζαχάρως δεν έκανε τα δέοντα μετά τις καταγγελίες των κατοίκων για την ακαταλληλότητα του νερού στο δ.δ. Ροδινά ( παράβαση ΥΑ/Υ2/2600/2001 σε συνδυασμό με το άρθρο 281 του ΠΚ κατ εξακολούθηση).

Ο πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου της Ζαχάρως και διευθυντής της παιδιατρικής κλινικής του τοπικού Κέντρου Υγείας καταδικάστηκε σε φυλάκιση 9 μηνών για την συκοφαντική δυσφήμιση δημοτικού συμβούλου της αντιπολίτευσης.

Το περιβάλλον και των τριών καταδικασθέντων αναφέρει ότι άδικα καταδικάσθηκαν από το δικαστήριο και ότι στην εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό θα λάμψει η αλήθεια.

Σημειώνεται ότι αυτή την περίοδο βρίσκονται σε εξέλιξη και άλλες σοβαρές δίκες που αφορούν την προκλητική συμπεριφορά αιρετών εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης κατά το παρελθόν στον «αμαρτωλό» δήμο Ζαχάρως. –   

Tags:

Category: Αποκαλύψεις, Αυτοδιοίκηση, Δικαιοσύνη, Ελευθεροτυπία, Ζαχάρω, Πολιτική, Πυρόπληκτοι, Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed