«ΚΑΘΑΡΟ» ΤΟ ΚΕΚ KONSUL ΤΟΥ Κ. ΛΕΒΕΝΤΗ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ

5 Ιουλίου 2013 | By

«ΚΑΘΑΡΟ» ΤΟ ΚΕΚ CONSUL ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΛΕΙΑΣ Κ- ΛΕΒΕΝΤΗ

ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΚΔΟΤΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΕΛΛΑΔΑ» ΠΟΥ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΚΕΚ     

«Καθαρό» είναι το ιδιωτικό ΚΕΚ CONSUL του αντιπροέδρου του Επιμελητηρίου Ηλείας Κωνσταντίνου Λεβέντη και δεν έχει καμιά σχέση με τα ΚΕΚ που έχει στο στόχαστρο ο οικονομικός εισαγγελέας. Αυτό ανέφερε με παρέμβασή του στο IONION FM, ο εκδότης της εφημερίδας «Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΡΙΟ» Σπύρος Τρίψας, που όπως είναι γνωστό έβγαλε στη δημοσιότητα το σκάνδαλο με τα ΚΕΚ που ροκάνιζαν επί σειρά ετών το δημόσιο χρήμα. 

« Το ΚΕΚ του κ. Λεβέντη είναι καθαρό και δεν συμπεριλαμβάνεται στη λίστα των ΚΕΚ που είναι υπό έρευνα» δήλωσε κατηγορηματικά ο κ. Τρίψας.

Νωρίτερα ο δημοσιογράφοςΓιώργος Πεχλιβανίδης αποκάλυψε στο IONION FM, ότι το σκάνδαλο των ιδιωτικών ΚΕΚ απασχολεί από χθες και τη Βουλή μετά από σχετική ερώτηση που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες. « Η υπόθεση έχει μεγάλο βάθος και αναμένονται εκπλήξεις καθώς στην έρευνα θα συμμετέχει και το ΣΔΟΕ» ανέφερε ο κ. Πεχλιβανίδης. 

Καταγγελίες ότι οι Έλληνες Τσιγγάνοι, δεν έχουν ενταχθεί σε προγράμματα μέσω ιδιωτικών ΚΕΚ έκανε στο IONION FM, ο πρόεδρος των Ελλήνων Τσιγγάνων Γιάννης Χαλιλόπουλος.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ :

 http://ionionfm.gr/player.php?clipid=47052&Narea=%C7%CB%C5%C9%C1,&Mid=17&sub1=1&Sid=&sub2=

 

Tags:

Category: Αποκαλύψεις, Δικαιοσύνη, Κομπίνες, Ράδιο "αποκαλύψεις", Τύπος, Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed