HOT DOC ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ : ΟΙ «ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ» ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ

27 Ιουλίου 2013 | By

ΜΠΙΖΝΕΣ , ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ  ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ …

Υποτίθεται πως δημοσιογραφία κι εξουσία κατοικούν στις δύο όχθες του «Ρουβίκωνα», η μία απέναντι από την άλλη. Μόνο οι αφελείς και οι εξωγήινοι, ωστόσο, πιστεύουν ότι αυτό ισχύει στην Ελλάδα. Ρεπορτάζ στο HOT DOC που κυκλοφορεί ,  έρχεται για να επιβεβαιώσει τις υποψίες.

Με ντοκουμέντα το περιοδικό αποκαλύπτει το ρόλο των δύο τοπικών εφημερίδων της Ηλείας στην ενημέρωση και στις μπίζνες, καθώς και για εταιρείες και «περίεργες» σχέσεις με δημόσια πρόσωπα και δημόσιο χρήμα.

Το HOT DOC αποκαλύπτει ότι οι εφημερίδες ΠΑΤΡΙΣ και ΠΡΩΤΗ της Ηλείας , σχετίζονται με μια σειρά από εταιρείες οι οποίες λαμβάνουν κρατικό χρήμα από εκείνους που θεωρητικά έπρεπε να ελέγχουν και να κριτικάρουν …

Διαβάστε πως σε μια ημέρα ο αντινομάρχης Ηλείας Χαράλαμπος Καφύρας έδωσε με απ ευθείας ανάθεση δύο δουλειές σε συγκεκριμένη εταιρεία και στη Διαύγεια πέρασε τα δύο έγγραφα συμβάσεων με τον ίδιο (!) αριθμό πρωτοκόλλου !

Διαβάστε επίσης πως ο γιός του αντιπεριφερειάρχη Ηλείας σχετίζεται με μια εκ των εταιρειών και πως οι δήμοι της Ηλείας και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ,  συναλλάσσονται με τις εταιρείες των δύο εκδοτικών συγκροτημάτων δίνοντάς τους δουλειές με απ ευθείας αναθέσεις …

Tags:

Category: Αποκαλύψεις, Αυτοδιοίκηση, Δικαιοσύνη, Ελευθεροτυπία, Κομπίνες, Πολιτική, Τύπος, Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed