ΖΕΣΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Χ.ΚΑΦΥΡΑ ΣΤΗ MULTI PRODUCTIONS ΤΟΥ κ. ΒΑΡΟΥΞΗ

8 Σεπτεμβρίου 2013 | By

HOT DOC : Μέσα Μαζικής Εξουσίας και εργολαβιών 

Εκτεθειμένος πολιτικά και ηθικά είναι ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Χαράλαμπος Καφύρας ο οποίος , όπως αποκάλυψε το περιοδικό HOT DOC  δίνει με απ΄ευθείας ανάθεση , ζεστό κρατικό χρήμα , σε εταιρείες συμφερόντων των δύο εκδοτικών συγκροτημάτων των εφημερίδων ΠΑΤΡΙΣ και ΠΡΩΤΗ .

Το www.apokalypseis.com φέρνει στο φως της δημοσιότητας επίσημο έγγραφο – απόσπασμα ( ΑΡIΘΜ. 6/2013 ) από τα πρακτικά συνεδρίασης της  ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

Σε αυτή ο κ. Καφύρας με εισήγησή του που έγινε τελικά δεκτή κατά πλειοψηφία,  ζητά να επιχορηγηθεί τουριστικό έντυπο της Multi Productions , εταιρείας που όπως αποκάλυψε το περιοδικό   HOT DOC ανήκει στο γιό του εκδότη της εφημερίδας ΠΑΤΡΙΣ στην Ηλεία.

Το συγκεκριμένο έντυπο κυκλοφόρησε στο τέλος Ιουλίου 2013 ως εν ενημερωτικό τουριστικό έντυπο, δηλαδή στο μέσο της θερινής περιόδου και όχι στην αρχή της .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΟΥ Κ. ΚΑΦΥΡΑ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ. 

Tags:

Category: Αποκαλύψεις, Αυτοδιοίκηση, Δικαιοσύνη, Δικαιώματα, Επώνυμες απόψεις, Κομπίνες, Πολιτική, Τύπος, Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed