ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ : ΖΕΣΤΟ ΧΡΗΜΑ ΣΤΗ MULTI PRODUCTION

8 Αυγούστου 2013 | By

Ελάχιστες ημέρες μετά τις αποκαλύψεις του περιοδικού της  ανεξάρτητης δημοσιογραφικής έρευνας HOT DOC για τις παράπλευρες εταιρείες των δύο εκδοτικών συγκροτημάτων της Ηλείας «ΠΑΤΡΙΣ» και «ΠΡΩΤΗ» , οι τοπικοί παράγοντες του νομού συμπεριφέρονται σα να μη τρέχει τίποτα και συνεχίζουν να τροφοδοτούν, σε καιρό οικονομικής κρίσης ,  με ζεστό κρατικό χρήμα που πληρώνουν από το υστέρημά τους οι φορολογούμενοι πολίτες , τις επιχειρήσεις των δύο εκδοτικών συγκροτημάτων .

Κάτω από την προκλητική σιωπή των λαλίστατων σε άλλες υποθέσεις τοπικών παραγόντων και των βουλευτών της Ηλείας (σ.σ. ακόμα και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν έβγαλε άχνα για τα όσα αποκάλυψε το ΗΟΤ DOC)  οι τοπικοί παράγοντες της Ηλείας συνεχίζουν να τροφοδοτούν με χρήμα τις συγκεκριμένες εταιρείες ακόμα και με ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ.

Το www.apokalypseis.com  φέρνει σήμερα στο φώς της δημοσιότητας το έγγραφο από την τελευταία ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ του ΔΗΜΟΥ ΠΥΡΓΟΥ στην εταιρεία  MULTI PRODUCTION ΕΛ. ΒΑΡΟΥΞΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ για  την προµήθεια υλικών για ανάγκες πολιτικής προστασίας συνολικής αξίας 4551,00 €…

Τα συμπεράσματα ανήκουν στους Ελληνες φορολογούμενους πολίτες και ειδικότερα , στους άνεργους , στους απολυμένους και σε εκείνους που βιώνουν καθημερινά την οικονομική εξαθλίωση στο όνομα της οικονομικής κρίσης . 

Tags:

Category: Αποκαλύψεις, Αυτοδιοίκηση, Δικαιοσύνη, Ελευθεροτυπία, Πολιτική, Τύπος, Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed