20ΧΡΟΝΗ ΑΛΒΑΝΙΔΑ Η «ΜΗΤΕΡΑ» ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΗΣ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

13 Αυγούστου 2013 | By

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΚΑΙ Η 44ΧΡΟΝΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ

ΖΟΥΣΑΝ ΣΤΟ ΝΕΟΧΩΡΙ ΤΗΣ ΚΥΛΛΗΝΗΣ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΛΕΝΕ Η ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗΣ, Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ, Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ -ΚΥΛΛΗΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ Κ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ 

http://easyradio.gr/showFplayer.php?sid=0&bid=11&RS=ionionfm&rsid=1&pgDate=1376385046&type=showarchive

Μια 20χρονη κοπέλα από την Αλβανία και η 44χρονη μητέρα της κρύβονται, σύμφωνα με την επίσημα ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας, πίσω από την ανείπωτη ιστορία φρίκης του νεκρού βρέφους που βρέθηκε χθες στον σκουπιδότοπο του δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης , δίπλα από την εθνική οδό Πύργου Πάτρας , στις παρυφές των Λεχαινών.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές,  η 20χρονη που διέμενε με την μητέρα της τον πατέρα της και τον αδερφό της στο Νεοχώρι Κυλλήνης τους τελευταίους δύο μήνες , έφερε στην ζωή πριν από τρεις ημέρες το μωρό που κυοφορούσε . Αμέσως με την βοήθεια της 44χρονης μητέρας της , το τύλιξαν σε ένα σεντόνι και προχθές το πρωί ,  το πέταξαν σε κάδο απορριμμάτων προκειμένου να το ξεφορτωθούν…

Πατέρας του νεκρού βρέφους σύμφωνα με την κατάθεση των δύο γυναικών στην αστυνομία φέρεται να είναι ένας νεαρός ομοεθνής τους που διαμένει στο Ηράκλειο της Κρήτης και διατηρούσε δεσμό με την 20χρονη.

Η οικογένεια των Αλβανών είχε μετακομίσει πριν από δύο περίπου μήνες από το Ηράκλειο της Κρήτης στο Νεοχώρι της Κυλλήνης και απασχολούνταν σε αγροτικές εργασίες.

Η 20χρονη και η μητέρα της υποστηρίζουν ότι ο σύζυγός της και ο μικρός γιός δεν σχετίζονται με τον θάνατο του βρέφους και για την προσπάθεια της εξαφάνισής τους ευθύνονται αποκλειστικά οι ίδιες.

Οι δύο γυναίκες που συνελήφθησαν από την αστυνομία παρέμειναν μέχρι αργά χθες το βράδυ στο αστυνομικό τμήμα Λεχαινών όπου έδιναν κατάθεση ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία και αναμένεται σήμερα να προσαχθούν στην εισαγγελία της Αμαλιάδας για τα περαιτέρω.

« Ανακαλύψαμε το απορριμματοφόρο που είχε αδειάσει στην χωματερή το μακάβριο περιεχόμενό του και ακολουθήσαμε την διαδρομή του. Σύντομα πληροφορηθήκαμε για την κοπέλα που ήταν έγκυος στο Νεοχώρι . Την εντοπίσαμε και σύντομα καταλάβαμε ότι αυτή ήταν η δράστης της αποτρόπαιης πράξης» – ανέφερε  ο αστυνομικός διευθυντής Ηλείας Αριστείδης Ανδρικόπουλος.

Στο μεταξύ ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες της υπόθεσης που έρχονται στο φως της δημοσιότητας μετά την ιατροδικαστική εξέταση του νεκρού βρέφους. 

Σύμφωνα με την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών όπου μεταφέρθηκε η σορός του νεκρού βρέφους , το μικρό αγοράκι που βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη, εκτιμάται ότι γεννήθηκε πριν από δύο ημέρες , ζύγιζε 2,8 κιλά , είχε ύψος 49 cm και ήταν «τελειόμηνο»και «βιώσιμο». Αυτό – σύμφωνα με τους Ιατροδικαστές – σημαίνει ότι γεννήθηκε μετά από κύηση 9 μηνών και ζωντανό…

Η προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πατρών Αγγελική Τζιόλα ανέφερε ότι ο ομφάλιος λώρος του μωρού είχε αποκοπεί άτεχνα και βιαστικά σε σημείο υψηλότερο του κανονικού. Αποκάλυψε επίσης ότι το μωρό έφερε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις . Εκτιμάται ότι αυτές προκλήθηκαν είτε στην διάρκεια του τοκετού από την λανθασμένη στάση της μητέρας (το μωρό έπεσε στο πάτωμα) , είτε κατά την διάρκεια της εγκατάλειψής του μέσα στον κάδο των απορριμμάτων. –

Tags:

Category: Αποκαλύψεις, Δικαιοσύνη, Δικαιώματα, Ράδιο "αποκαλύψεις", Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed