Συγκέντρωση με πολλά ερωτηματικά

5 Σεπτεμβρίου 2013 | By

ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΝΟΔΑΡΟΥ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ : http://www.enet.gr/?i=issue.el.home&date=05/09/2013&id=384060

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ IONION FM – http://easyradio.gr/showFplayer.php?sid=0&bid=11&RS=ionionfm&rsid=1&pgDate=1378284158&type=showarchive

Σάλο έχει προκαλέσει στην Ηλεία η «κατευθυνόμενη» συγκέντρωση για τη δήθεν συμπαράσταση τοπικών παραγόντων στους απολυμένους της ΕΡΑ Πύργου.

Μετά τη συγκέντρωση, επώνυμα πρόσωπα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην Ηλεία «καπέλωσαν» με προκλητικό τρόπο τον αγώνα και τις θέσεις των απολυμένων της ΕΡΤ και ανακοίνωσαν ότι αποφάσισαν να συναντηθούν με τον κ. Καψή προκειμένου να τον πείσουν να συμπεριλάβει στη ΝΕΡΙΤ και την ΕΡΑ Πύργου!

Σε δελτίο Τύπου ο προσκείμενος στο ΠΑΣΟΚ αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Χαράλαμπος Καφύρας πρότεινε τη σύνταξη κοινού ψηφίσματος από όλους τους πολιτικούς και αυτοδιοικητικούς εκπροσώπους του νομού, αλλά και από τους φορείς, προκειμένου:«Να πάμε όλοι σύσσωμοι στον υφυπουργό Π. Καψή και να απαιτήσουμε τη συνέχιση της λειτουργίας της ΕΡΑ Πύργου 102,4 στη νέα μορφή της, τη ΝΕΡΙΤ».

Οπως ανακοινώθηκε μετά τη συγκέντρωση, την επαφή με τον κ. Καψή θα την έχει ο δήμαρχος του Πύργου Ηλείας Μάκης Παρασκευόπουλος (ΠΑΣΟΚ).

«Δεν καταλαβαίνω πώς έγινε αυτή η συνάντηση που απαξιώνει τον αγώνα τον εργαζομένων της ΕΡΤ. Δεν ξέρω κατά πόσο αυτή είναι αυθόρμητη ή κάποιοι από την κεντρική διοίκηση, δηλαδή το υπουργείο του κ. Καψή, την έχουν δρομολογήσει. Δεν είναι δυνατόν άνθρωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης να ζητούν την κατάργηση, στην ουσία, του ραδιοφώνου. Ο κ. Καφύρας υπονομεύει τον αγώνα τον εργαζομένων και μιλάει για ΝΕΡΙΤ. Ποια ΝΕΡΙΤ; Δεν υπάρχει καμιά ΝΕΡΙΤ. Είμαστε πάντα δίπλα στους άδικα απολυμένους συναδέλφους μας», δήλωσε χθες στο περιφερειακό ραδιόφωνο της Δυτικής Ελλάδας Ionion FM ο πρόεδρος της ΠΟΕΣΥ Γιώργος Σαββίδης.

 

Tags:

Category: Αποκαλύψεις, Αυτοδιοίκηση, Δικαιώματα, Ελευθεροτυπία, Κομπίνες, Πολιτική, Ράδιο "αποκαλύψεις", Τύπος

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed