ΗΛΕΙΑ: ΡΟΛΕΞ, ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ !

10 Σεπτεμβρίου 2013 | By

«Μέχρι και ρολόγια ρόλεξ μας έταζαν κάποιοι, για να περάσουν τα σκουπίδια στην Αλφειούσα», τόνισε στο IONION FM, o τοπικός σύμβουλος Νίκος Μπαδιός, με αφορμή την χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Πύργου, όπου έλαβε απόφαση για μεταφορά του δεματοποιητή στην θέση Λίμνες.

Ο κ. Μπαδιός τόνισε ότι η θέση βρίσκεται μέσα σε δάσος, 100m. από το ποτάμι του Αλφειού και πολύ κοντά στην Αρχαία Ολυμπία. Στο σημείο αδειάζουν σκουπίδια ο πρώην δήμος Πύργου, Ολυμπίας, Σκυλλούντος και όποιο φορτηγό είναι περαστικό, ανέφερε εστιάζοντας στην αδιαφορία του δασαρχείου και της διεύθυνσης δασών.

Επιτέθηκε και στον κ. Καφύρα, που έδωσε παράταση για την θέση Λίμνες, τονίζοντας ότι μετά τις 30 Σεπτεμβρίου που λήγει η απόφαση οι κάτοικοι δεν θα ανεχθούν άλλα σκουπίδια. Διαπληκτισμοί χθες το βράδυ στο δημοτικό συμβούλιο Πύργου, με αφορμή την πρόταση της πλειοψηφούσας παράταξης Παρασκευόπουλου, για μεταφορά του δεματοποιητή στην θέση Λίμνες Βώλακος.

Οι κάτοικοι δήλωσαν κατηγορηματικά αρνητικοί και εμφανίζονται αποφασισμένοι να αποτρέψουν την μεταφορά του μηχανήματος. Η παράταξη Λιατσή διέγραψε τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Αλφειούσας, Δημήτρη Βαρώτσο, καθώς τοποθετήθηκε διαφορετικά από την θέση της παράταξης.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ :

 http://ionionfm.gr/player.php?clipid=47611&Narea=%C7%CB%C5%C9%C1,&Mid=17&sub1=1&Sid=&sub2=

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΕΦΕΡΛΗΣ: 

http://ionionfm.gr/player.php?clipid=47615&Narea=%D0%D5%D1%C3%CF%D3&Mid=17&sub1=1&Sid=&sub2=

Tags:

Category: Αποκαλύψεις, Αυτοδιοίκηση, Δικαιοσύνη, Κομπίνες, Πολιτική, Ράδιο "αποκαλύψεις"

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed